Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Вічна пам'ять герою

Дата: 19.02.2022 09:12
Кількість переглядів: 311

Фото без описуШість років тому страшна звістка сколихнула Благовіщенську землю: загинув наш земляк БОНДАР Олександр Вікторович

22.05.1982 – 19.02.2016

Народився Олександр Вікторович Бондар 22 травня 1982 року в селі Вільхове Благовіщенського району Кіровоградської області. Закінчив загальноосвітню школу. Згодом 10 років служив в органах внутрішніх справ.

20 лютого 2016 року у Благовіщенський край увірвалася страшна звістка про загибель за нез’ясованих обставин під час несення військової служби нашого земляка. 30 січня 2015 року Олександра Бондаря було призвано Деснянським РВК та направлено на перепідготовку, а через місяць мобілізовано в зону АТО. Ніс службу на блокпосту поблизу міста Авдіївка Донецької області. Маючи за плечима досвід роботи механізатора, Олександр Вікторович служив водієм танка 30-ї окремої гвардійської механізованої бригади Сухопутних військ Збройних Сил України (військова частина А0409 (польова пошта В2731), місто Новоград-Волинський Житомирської області). Його позивний “Квіточка” додавав усім гарного настрою. Товариші по службі цінували його за гумор та оптимізм і стверджували, що з таким надійним побратимом служба стає легшою. Бійці 30 бригади готувалися на “дембель”. Втім Сашкові не судилося повернутися додому живим.

Похований Бондар Олександр на кладовищі села Вільхове. Залишилися у Олександра мати та брат.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь