Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Благовіщенська громада у жалобі

Дата: 01.08.2022 10:18
Кількість переглядів: 740

Фото без описуНевимовний біль. Сльози горя. Неможливо підібрати слова, щоб описати цю війну. Щодня вона забирає найдорожче – життя. Трагічну звістку про загибель сина Жовтого Євгена Олексійовича отримали жителі Сабатинівки Ліда Григорівна та Олексій Олексійович Жовті. Хіба може батьківське серце змиритися з цим? Хіба воно колись пробачить тим нелюдам, які розпочали і продовжують цю війну? Не пробачить ніколи, як і усі ми.

У жалобі Благовіщенська громада. Ми втрачаємо кращих з кращих.

Жовтий Євген Олексійович народився 10.09.1993 року у Сабатинівці. Тут пройшло його дитинство, тут його рідні, друзі, однокласники. Після закінчення школи, навчався у Кіровоградському педагогічному інституті імені В. Винниченка, працював вчителем в одній із шкіл Кіровоградського району. У 2016-2018 роках проходив військову службу за контрактом, був учасником Антитерористичної операції на сході країни. Згодом у 2020 році знову підписав контракт. Без сина залишилися батьки, без брата - сестра, без чоловіка – дружина.

Жителі Благовіщенської громади висловлюють щирі співчуття рідним і розділяють біль їхньої втрати. Пам’ять про Героїв, які віддали своє життя, щоб ми могли жити, назавжди у наших серцях.

Прощання з Євгеном Жовтим відбудеться 2 серпня 2022 року об 11.00 за адресою: с. Сабатинівка, вул. Степова, 8.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь