Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути
19 Квітня, 2024 р., 08:57
«Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату» спрямований на забезпечення права дитини на гармонійне зростання у сімейному середовищі.
17 Квітня, 2024 р., 14:16
       З метою виявлення і підтримки творчої обдарованої молоді, поширення кращого досвіду роботи лідерів учнівського самоврядування, розвитку учнівських ініціатив та процесу самореалізації лідерів учнівського самоврядування закладів загальної середньої освіти Благовіщенської громади, залучення учнів до усвідомленої та систематичної участі у вирішенні важливих питань класу, навчального закладу, громади 17 квітня 2024 року в сесійній залі Благовіщенської міської ради відбувся конкурс на кращого лідера учнівського самоврядування «Лідер року – 2024».
17 Квітня, 2024 р., 09:01
Благовіщенська громада вшановує пам’ять Героя-земляка Юрчука Андрія Володимировича, який загинув 17 квітня 2023 року під час виконання  службових (бойових) завдань в результаті відновлювальних дій позицій в районі населеного пункту Дубово-Василівка Донецької області.
16 Квітня, 2024 р., 09:11
02 травня 2024 року з 08.00 до 12.00 фахівці виїзної бригади   КНП «Кіровоградська обласна станція переливання крові Кіровоградської обласної ради» будуть здійснювати забір донорської крові у м. Благовіщенське. Запрошуємо вас долучитися до добровільного донорства крові, яка в подальшому буде використана для надання медичної допомоги населенню області та для задоволення потреб сил оборони, постраждалим у прифронтових зонах.  
15 Квітня, 2024 р., 10:44
13 квітня команда Благовіщенської дитячо-юнацької спортивної школи взяла участь у чемпіонаті області з міні-гандболу серед юнаків та дівчат, який проходив у  місті Кропивницький на базі КДЮСШ. Вісім команд - юнаки, дівчата, змішані на двох майданчиках показали всю можливу експресію. Грали без кидка з центру поля, динаміка зашкалювала - мінімум простору, мінімум часу на прийняття рішення - це було захоплююче.
15 Квітня, 2024 р., 10:40
13 квітня на базі дитячо-юнацької спортивної школи Побузької селищної ради відбувся ІІІ етап змагань з футзалу проєкту "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги". У змаганнях взяли участь десять команд - переможці закладів загальної середньої освіти. Учасники заходу демонстрували свою витривалість, швидкість та влучність.
12 Квітня, 2024 р., 13:10
Всеукраїнські шкільні олімпіади мають важливе значення як для особистісного розвитку учасників, так і для розвитку суспільства в цілому. Перемоги на олімпіадах важливі не лише для самих учасників, але й для всієї громади. Особливе місце серед олімпіадних наук займає історія. Участь в олімпіадах з історії допомагає учням краще зрозуміти минуле своєї країни, вивчити важливі події, постаті та процеси, що вплинули на формування сучасного суспільства, аналізувати, критично мислити, аргументувати власні висновки. Погодьтеся, що в сучасних реаліях такі вміння вкрай необхідні.
11 Квітня, 2024 р., 16:56
Внаслідок обстрілів російського агресора м. Харкова та Харківської області в регіоні склалася кризова ситуація із енергопостачанням.  Кіровоградщина  активно проводить роботу щодо організації надання допомоги. У першу чергу йдеться про генератори електричної енергії, яких потребує Харківщина, обладнання та інше: пауербанки, зарядні станції, батарейки, газові балончики, продукти харчування, що не псуються, вода, солодощі, чай, кава тощо.
10 Квітня, 2024 р., 08:53
З метою підготовки учнів закладів загальної середньої  освіти Благовіщенської міської територіальної громади до участі у міському етапі дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Джура», яка відбудеться 26 квітня 2024 року для середньої вікової групи та 10 травня 2024 року для старшої вікової групи, завідувач центром національно-патріотичного виховання «Патріот» Благовіщенського центру дитячої та юнацької творчості Сергій Король провів  навчально-тренувальні  та практичні заняття у Великотроянівському ліцеї та Вільхівському ліцеї імені Леоніда Васильовича Куценка з учасниками гри «Джура» відповідно до запиту та умов проведення гри  «Джура».  Учні отримали консультації та практичні навички з надання медичної допомоги на етапі під вогнем, з  прийомами накладання турнікета,  з  метання умовної «гранати», зі стрільби з пневматичної гвинтівки по мішені та з розбору та збірки навчального автомата АК-74 («без  набоїв»).  Сергій Павлович надає навчально-методичні та практичні рекомендації педагогам ЗЗСО з питань підготовки учнів до участі у грі «Джура» та безпосередньо навчає дітей. За запитом  закладів освіти  такі заняття можуть проводитись як на базі Благовіщенського ЦДЮТ, так і на місцях в закладах освіти.
09 Квітня, 2024 р., 16:26
Запрошуємо на благодійний концерт вокально-інструментального ансамблю «Візит». Підтримаймо ЗСУ. Разом до Перемоги!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь