Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Благовіщенська ДПІ інформує!

Дата: 13.01.2021 09:26
Кількість переглядів: 471

З 1 січня стартувала деклараційна  кампанія – 2021

Розпочався новий 2021 рік, а з ним стартувала і кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2020 року.

Щороку подавати декларацію про майновий стан і доходи за минулий рік- конституційний обов`язок громадян (ч.2 ст.67 Конституції України).

За вибором платника податків декларація подається за місцем своєї податкової адреси особисто або уповноваженою на це особою.

Звертаємо увагу,що для зручності платників та спрощення процедури декларування доходів громадян, на офіційному вебпорталі ДПС в Електонному кабінеті у розділі «ЕК для громадян» працює електронний сервіс  «Декларація про майновий стан і доходи». За допомогою цього сервісу можна заповнити декларацію та надіслати її до контролюючого органу в електронному вигляді з копіями первинних документів, зокрема для використання права на податкову знижку.

Граничні строки подання декларації за звітний (податковий ) 2020 рік :

  • для фізичних осібпідприємців, які здійснюють підприємницьку діяльність на загальній системі оподаткування протягом 40 календарних днів,що настають за останнім календарним днем звітного ( податкового) року. Останній день09.02.2021;
  • для громадян, які відповідно до норм розділу IV ПКУ зобов’язані подавати декларацію, та осіб, які провадять незалежну професійну діяльність до 01 травня року, що настає за звітним. Останній день 30.04.2021 ;
  • для фізичних осіб, які декларують право на податкову знижку по 31 грудня включно наступного за звітним роком. Останній день 31.12.2021.

 

Від відповідального ставлення до вимог законодавства і своєчасного виконання конституційного обов’язку громадянами залежить економічний розвиток держави. ЇЇ фінансова безпека та рівень соціального захисту.

Консультативну допомогу з питань заповнення річної податкової декларації можна отримати в Центрі обслуговування платників Благовіщенської ДПІ Головного управління ДПС у Кіровоградській області за адресою: вулиця Героїв України, 48 ж, м.Благовіщенське, Кіровоградської області, 26400.

На період дії карантину надання адміністративних послуг у Центрах обслуговування платників здійснюється за графіком :

Понеділок  -  п’ятниця: з 10 год.00 хв.  до 12 год.00 хв.

(із технічними перервами для санітарної обробки щогодини на 10-15 хвилин).

 

 

Благовіщенська ДПІ

 Головного управління ДПС у

Кіровоградській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь