Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути
26 Квітня, 2024 р., 15:24
Відбулося 42-е пленарне засідання Благовіщенської міської ради, на початку якого присутні вшанували пам’ять воїнів та мирних громадян, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України, та ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС хвилиною мовчання. Благовіщенський міський голова Віталій Довгополий разом із начальником другого відділу Голованівського РТЦК та СП Віктором Ціомою вручили державні нагороди мужньому захисникові Олександру Лісовому та рідним загиблих земляків Щура Олександра, Рисюка Романа, Сідлецького Олександра та Гошуляка Дмитра.
26 Квітня, 2024 р., 13:12
Сьогодні відзначається 38-а річниця аварії на Чорнобильській АЕС, яка стала найбільшою в історії катастрофою в ядерній енергетиці. Аварія забрала життя сотень людей і завдала непоправної шкоди екології. У цей день в Україні щороку вшановують усіх людей, хто загинув чи постраждав від цієї катастрофи, а також ліквідаторів наслідків аварії. У Благовіщенській територіальній громаді проживає 183 ліквідатори аварії. На жаль, багатьох уже немає серед нас, їхньому здоров’ю завдала непоправної шкоди радіація.
25 Квітня, 2024 р., 15:55
     25  квітня 2024 року відбулося засідання виконавчого комітету Благовіщенської міської ради. Порядок денний складався із двадцяти питань. Особливу увагу приділено питанням, які стосуються соціального  захисту дітей та осіб похилого віку. Зокрема розглянуто наступні питання:    
24 Квітня, 2024 р., 15:06
24 квітня 2024 року відбулося спільне  засідання постійних комісій Благовіщенської міської ради  з питань планування,  фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку та з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту населення, культури, молоді, фізкультури і спорту. Розглянуто  та рекомендовано до розгляду на сесії міської ради  десять питань, зокрема:
23 Квітня, 2024 р., 10:38
    23 квітня 2024 року відбулося засідання постійної комісії Благовіщенської міської ради з питань містобудування, будівництва, АПК та земельних відносин й охорони природи.  Розглянуто 55 питань, прийнято відповідні рекомендації.
19 Квітня, 2024 р., 08:57
«Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату» спрямований на забезпечення права дитини на гармонійне зростання у сімейному середовищі.
17 Квітня, 2024 р., 14:16
       З метою виявлення і підтримки творчої обдарованої молоді, поширення кращого досвіду роботи лідерів учнівського самоврядування, розвитку учнівських ініціатив та процесу самореалізації лідерів учнівського самоврядування закладів загальної середньої освіти Благовіщенської громади, залучення учнів до усвідомленої та систематичної участі у вирішенні важливих питань класу, навчального закладу, громади 17 квітня 2024 року в сесійній залі Благовіщенської міської ради відбувся конкурс на кращого лідера учнівського самоврядування «Лідер року – 2024».
17 Квітня, 2024 р., 09:01
Благовіщенська громада вшановує пам’ять Героя-земляка Юрчука Андрія Володимировича, який загинув 17 квітня 2023 року під час виконання  службових (бойових) завдань в результаті відновлювальних дій позицій в районі населеного пункту Дубово-Василівка Донецької області.
16 Квітня, 2024 р., 09:11
02 травня 2024 року з 08.00 до 12.00 фахівці виїзної бригади   КНП «Кіровоградська обласна станція переливання крові Кіровоградської обласної ради» будуть здійснювати забір донорської крові у м. Благовіщенське. Запрошуємо вас долучитися до добровільного донорства крові, яка в подальшому буде використана для надання медичної допомоги населенню області та для задоволення потреб сил оборони, постраждалим у прифронтових зонах.  
15 Квітня, 2024 р., 10:44
13 квітня команда Благовіщенської дитячо-юнацької спортивної школи взяла участь у чемпіонаті області з міні-гандболу серед юнаків та дівчат, який проходив у  місті Кропивницький на базі КДЮСШ. Вісім команд - юнаки, дівчата, змішані на двох майданчиках показали всю можливу експресію. Грали без кидка з центру поля, динаміка зашкалювала - мінімум простору, мінімум часу на прийняття рішення - це було захоплююче.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь