Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути
27 Липня, 2024 р., 08:03
Щиро вітаю вас із професійним святом! Дякую за вашу місію і вашу працю, за кожне врятоване життя, за підтримку здоров’я жителів та гостей нашої громади, які вимушені були покинути свої домівки.
27 Липня, 2024 р., 08:01
Благовіщенська громада вшановує пам’ять Героя-земляка Потьомкіна Руслана Миколайовича, який загинув 27 липня 2023 року під час бойового зіткнення із силами противника біля населеного пункту Урожайне Донецької області внаслідок ворожого артилерійського обстрілу.
25 Липня, 2024 р., 15:06
25 липня 2024 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Благовіщенської міської ради, на якому розглянуто ряд питань, зокрема  щодо захисту прав дітей в територіальній громаді, з яких інформувала начальник служби у справах дітей Наталія Футоран.
24 Липня, 2024 р., 08:47
З 20 липня запрацювали урядові програми безвідсоткового кредитування громадян, а також програма “Доступні кредити 5-7-9” для ОСББ та ЖБК на купівлю обладнання для генерації з альтернативних джерел енергії та установок для зберігання енергії. 
23 Липня, 2024 р., 10:21
Благовіщенська громада вшановує пам’ять Героя-земляка Сніцара Павла Леонідовича, який загинув 23 липня 2014 року під час боїв за визволення Лисичанська, намагаючись вивезти з-під обстрілу терористів поранених бійців Національної Гвардії України та Збройних Сил України.
22 Липня, 2024 р., 08:02
Благовіщенська громада вшановує пам’ять Героя-земляка Довгополого Богдана Леонідовича, який загинув 22 липня 2022 року під час виконання бойового завдання поблизу села Андріївка Великоолександрівського району Херсонській області.
19 Липня, 2024 р., 09:39
Починаючи з  липня у відділеннях Ощадбанку можна подавати заявки на кредитування для придбання обладнання з метою забезпечення енергією з альтернативних джерел у рамках державної програми під %. Купувати за цією програмою можна сонячні чи вітрові гібридні системи енергопостачання потужністю до 10кВт для приватних будинків .  Проєкт реалізується Урядом України спільно з Фондом розвитку підприємництва. Позичальники за цією програмою мають відповідати наступним умовам:   бути власником землі та будинку, площа якого не перевищує 250 кв.м; середньомісячний сукупний дохід родини за півроку не повинен перевищувати десятикратний розмір місячної середньої заробітної плати в Україні. Основні умови кредитування: сума – до 480 тис. грн, термін – до 10 років, без забезпечення. Окрім того, Ощад має власну програму кредитування на придбання обладнання для енергонезалежності. З моменту старту цієї програми 10 липня ми видали таких позик на 4,2 млн грн.   Кредити видаються на придбання:   зарядних станцій;    комплектів енергонезалежності (живлення);    теплових котлів та ін.  Також за рахунок кредиту можна профінансувати роботи  зі встановлення цього обладнання.    Умови кредитування:   сума – від 50 до 400 тис. грн;   без застави та поручителів;   без прихованих комісій;    строк кредитування – до 60 місяців.   Більше інформації – у відділеннях Ощадбанку  або за телефоном гарячої лінії
17 Липня, 2024 р., 09:10
Благовіщенська громада вшановує пам’ять Героя-земляка, жителя Благовіщенського, Андрющенка Станіслава Володимировича, який загинув під час виконання службових обов’язків 17 липня 2023 року внаслідок штурмових дій з боку противника на сході країни.
15 Липня, 2024 р., 08:56
Наша боротьба за незалежність має історію в тисячу літ. Увесь цей час українці демонстрували незламність духу і непохитну волю до свободи.
15 Липня, 2024 р., 08:51
Благовіщенська громада вшановує пам’ять Героя-земляка Алєксєєва Миколи Васильовича, який загинув 15 липня 2014 року, виконуючи бойове завдання поблизу пункту прикордонного пропуску Ізварине неподалік села Провалля Свердловського району Луганської області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь