Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Перед сесійна постійна комісія Благовіщенської міської ради з питань промисловості, підприємництва, сфери послуг, житлово - комунального господарства та комунальної власності.

Дата: 29.01.2021 14:32
Кількість переглядів: 375

29 сіня 2021 року в сесійній залі Благовіщенської міської ради  відбулося засідання постійної комісії з питань промисловості, підприємництва, сфери послуг, житлово - комунального господарства та комунальної власності. На засіданні були присутні заступники Благовіщенського міського голови,  депутати, члени комісії та керівники установ. Розглянуто ряд питань, таких як:

1.Про обрання секретаря та заступника постійної комісії з питань промисловості, підприємництва, сфери послуг, житлово-комунального господарства та комунальної власності - інформує голова постійної комісії Стах Олександр Володимирович.

2.     Про затвердження передавальних актів щодо передачі майна сільських рад, які припиняють   діяльність в результаті реорганізації  шляхом приєднання до Благовіщенської міської ради.

3.Про прийняття в комунальну власність Благовіщенської міської територіальної громади та перейменування закладів дошкільної освіти  Благовіщенської міської територіальної громади та затвердження їх Статутів  в новій редакції .

 4.Про  ліквідацію Методично-інформаційного центру Благовіщенської міської  ради.

 5.Про прийняття в комунальну власність Благовіщенської міської територіальної громади нерухомого та рухомого майна, яке знаходиться в користуванні ФАПів та ФП.

6.Про прийняття в комунальну власність Благовіщенської міської територіальної громади нерухомого та рухомого майна, яке знаходиться в користуванні клубних закладів сільських рад, які ліквідуються.

Прийнято відповідні пропозиції та рекомендації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь