Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

НАРАДА-СЕМІНАР ДЛЯ ДІЛОВОДІВ

Дата: 19.02.2021 10:29
Кількість переглядів: 1072

      Фото без описуЖителі Благовіщенської територіальної громади, зокрема сіл, часто запитують, куди  їм звертатися за довідками та роз’ясненнями.  У кожному населеному пункті громади є відповідальні особи, які допомагатимуть громадянам у вирішенні їхніх питань. Це старости та діловоди.  17 лютого відбулася нарада-семінар для діловодів Благовіщенської міської ради, на якій спеціалістів ознайомили з їх повноваженнями та обов’язками.

Заступник Благовіщенського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Ліна Вербецька інформувала щодо організації роботи структурних підрозділів міської ради, з метою забезпечення соціального захисту населення, надання соціальних послуг на території громади.

Головний спеціаліст відділу праці та соціального захисту населення міської ради Тетяна Кравець  надала роз’яснення щодо правильності заповнення бланків заяв, декларацій на всі види державних допомог, пільг, субсидій, зокрема, виплати при народженні дитини, втраті годувальника, несплаті аліментів, виплати особам, які не мають право на пенсію та інші. Про пільги учасникам ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС інформувала Леся Лотецька, – головний спеціаліст відділу праці та соціального захисту населення міської ради.

Організація та ведення військового обліку призовників та військовозобов’язаних -  це питання висвітлила головний спеціаліст з мобілізаційної роботи міської ради Вікторія Блаженко. Про проведення приписки громадян 2004 р. н. до призовної дільниці Благовіщенського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки йшлося у повідомленні майора Юрія Ковтуна, начальника відділу призову відповідного Центру.

Про організацію взаємодії підрозділів міської ради під час виявлення та роботи з особами/сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах інформувала Наталія Кизима, - директор Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді міської ради, а про взаємодію підрозділів міської ради у сфері захисту прав дітей - Наталя Футоран, - начальник служби у справах захисту дітей міської ради.

Керуюча справами (секретар) виконавчого комітету міської ради Світлана Доценко ознайомила діловодів із посадовими інструкціями, веденням Журналів реєстрації видачі довідок та іншою робочою документацією.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь