Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Їх серця б’ються на небесах

Дата: 20.02.2021 09:45
Кількість переглядів: 1103

                Фото без опису 20 лютого Україна вшановує  Героїв Революції Гідності. Цей пам'ятний день встановлено Указом Президента України 11 лютого 2015 року з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

Три страшні дні з 18 до 20 лютого 2014 року залишаться у пам'яті українців назавжди. Це були найтрагічніші дні Революції гідності, коли від куль снайперів у центрі столиці загинуло більше сотні людей. Тими днями протистояння у центрі Києва досягло свого апогею, а саме 20 лютого загинуло найбільше активістів Євромайдану. 

Сьогодні делегація Благовіщенської громади на чолі з Благовіщенським міським головою Віталієм Довгополим долучилася до міських заходів із нагоди вшанування Героїв Небесної Сотні та взяла участь у покладанні квітів до пам'ятного знака Борцям за волю України.

Напередодні у Благовіщенській міській бібліотеці для дорослих проведено годину пам’яті «Їх серця б’ються на небесах» та підготовлену тематичну книжкову виставку.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь