Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Актуальні питання сфери зайнятості обговорили у Благовіщенському

Дата: 02.03.2021 08:36
Кількість переглядів: 1385

Днями відбулася робоча зустріч директора Благовіщенської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості Ігоря Видойного з головним бухгалтером СТОВ «Родина» Вітою Майданюк.Фото без опису

Під час зустрічі сторони обговорили нагальні питання, що потребують спільного вирішення. Серед них: організація професійного навчання на замовлення товариства за професією «Тракторист» та організація робіт тимчасового характеру.

 Йшла мова і про працевлаштування громадян з інвалідністю, створення для них гідних умов праці та її оплати, підвищення якості робочих місць та подолання упередженого ставлення роботодавців до використання праці цієї категорії громадян.

Основну увагу приділено питанню надання допомоги по частковому безробіттю, зокрема щодо внесення змін до чинного законодавства, що регулює даний вид фінансової підтримки роботодавців.

Результатом зустрічі стало укладання договорів про організацію професійного навчання 4 безробітних та проведення робіт тимчасового характеру за участі 17 осіб з числа місцевих мешканців, які шукають роботу.

На завершення робочої зустрічі В. Майданюк зазначила, що головне у співпраці служби зайнятості та роботодавців – отримання допомоги з укомплектування вільних робочих місць, а також консультаційна допомога та надання роз'яснень положень законодавства сфери зайнятості.

 

Світлана Крива, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Благовіщенської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь