Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Дорогі наші жінки: люблячі матусі, ласкаві бабусі, щирі колеги і просто гарні жительки Благовіщенської громади!

Дата: 05.03.2021 14:19
Кількість переглядів: 1131

        Фото без описуНадзвичайно приємно від усіх чоловіків Благовіщенської міської ради вітати вас зі святом весни і любові – Міжнародним жіночим днем!

 Ми дякуємо вам, любі жінки, що ви завжди поруч з нами, даруєте життя, усмішки, як оберіг охороняєте близьких, застерігаєте від буденних помилок, тримаєте мир і затишок в сімейному колі і на роботі, любов'ю до людей і до праці будуєте майбутнє, терпите нашу інколи байдужість. 

Дорогі жінки, саме ви даруєте нам ті крила, на яких чоловік здатен подолати будь-які перепони, захистити вашу жіночність.

Добрі і талановиті наші, бажаємо вам поваги від колег, добра від людей, радості від дітей, щирого кохання, міцного здоров'я та родинного затишку. Живіть в гармонії та зустрічайте з посмішкою кожен день, адже від ваших посмішок розквітає все навколо. Нехай ваші долі будуть щедро обдаровані теплом і любов'ю, а серця зігріті турботою й увагою рідних та близьких. Нехай оминають вас розчарування та негаразди, чоловіки вважають за святий обов’язок оберігати вас від проблем та зайвих клопотів.

Нехай весна завжди сяє у ваших очах! Нехай відійдуть від вас всі печалі, хай в ваших душах завжди квітне весна. Будьте ніжними, веселими та трохи лагіднішими до нас. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь