Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Будьте свідомі, дотримуйтесь протиепідемічних заходів!

Дата: 23.03.2021 17:20
Кількість переглядів: 1174

              Фото без описуНа сьогоднішньому позачерговому засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій йшлося про оперативну ситуацію та стан вирішення проблемних питань протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 на території громади.

Як зазначив головний лікар КНП «Благовіщенська лікарня» Леонід Семко, ситуація із захворюваністю залишається контрольованою, хоча спостерігається збільшення кількості хворих. Для порівняння зазначено, що з 10 по 16 березня всього зареєстровано 26 хворих, з них 10 із пневмонією, 16 – гострі респіраторні вірусні інфекції; госпіталізовано було 9 осіб. За період із 17 по 22 березня захворіли вже 77 жителів територіальної громади. З них пневмонію  підтверджено у 29 осіб та 48 – ГРВІ. Госпіталізовано 22 особи з пневмонією та 4 з ГРВІ. Аналізуючи вікову категорію хворих, зазначено, що найбільше в групі ризику залишаються люди старші 40 років.

-Серед дітей шкільного та дошкільного віку захворюваність, зокрема, на ГРВІ,  невелика, - зазначив начальник відділу освіти та молоді міської ради Володимир Луценко. – Тож всі заклади освіти територіальної громади працюють у звичному режимі.

В інформації Юрій Вівич, - начальник Благовіщенського районного відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області, зазначив, що з початку року здійснено 328 рейдів, з них 36 нічних, виявлено 36 порушень та складено 2 протоколи.

-Від початку року перевірки суб’єктів господарювання територіальної громади здійснювали і працівники сектору поліцейської діяльності №2 (м. Благовіщенське) Голованівського РВ Управління НП в Кіровоградській обл., - зазначив Євген Заєць, - начальник сектору. - Загалом проведено 36 рейдів зокрема і з представниками Держпродспоживслужби. Складено 27 протоколів.

Нагадаємо, що із сьогоднішнього дня Кіровоградська область віднесена до помаранчевої зони, тож посилено дотримання карантинних обмежень. Зокрема забороняється перебування в громадських приміщеннях, будівлях і спорудах, громадському транспорті без вдягнутих масок чи респіраторів; перебування на вулицях без документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство чи її спеціальний статус; самовільно залишати місця самоізоляції, обсервації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь