Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 25.03.2021 16:16
Кількість переглядів: 1389

 Фото без опису25 березня 2021 р. відбулося чергове засідання  виконавчого комітету Благовіщенської міської ради під головуванням Благовіщенського міського голови Віталія ДОВГОПОЛОГО. Члени виконкому  розглянули усі питання порядку денного.

Про стан надання медичної допомоги населенню Благовіщенської міської територіальної громади інформували Ірина ДАНИЛЬЧЕНКО, – головний лікар КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги», та Леонід СЕМКО, - головний лікар  КНП «Благовіщенська лікарня». Медики також наголосили на можливості вакцинації  жителів громади проти COVID-19. Бажаючі мають звернутися до свого сімейного лікаря.

Про заходи виконавчого комітету міської ради з проведення місячника благоустрою та наведення належного санітарного стану  у місті та населених пунктах територіальної громади інформували  Ігор МАКСЮТЕНКО та Юрій ЛИТВИНЮК, – заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

Про підготовку відзначення у 2021 році Дня пам’яті та примирення Дня перемоги над нацизмом  у Другій світовій війні та 77-ї річниці вигнання нацистів з України інформував  Ігор  МАКСЮТЕНКО.

Про стан роботи із зверненнями громадян  у міській раді за І квартал 2021 року інформував Олександр СТАХ, – начальник загального відділу міської ради.

Про затвердження плану роботи виконавчого комітету міської ради на ІІ квартал 2021 року; затвердження Положення про видачу довідок спеціалістами та старостами Благовіщенської міської ради громадянам Благовіщенської міської територіальної громади; розгляд протоколів про адміністративні правопорушення; затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, що надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Благовіщенської міської ради; надання дозволу на зрізання дерев; затвердження графіка роботи кафе «Хуторок» інформувала Світлана Доценко, – керуюча справами (секретар) виконкому.

Про відмову  у наданні дозволу на розміщення вигрібної ями інформував Олександр Архіпов, - начальник відділу житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури міської ради.

Про встановлення поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води для Благовіщенського  міського підприємства «Комунальник» та комунального підприємства «Нива» с. Кам’яна  Криниця інформував Олександр Безносюк, - головний спеціаліст відділу житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури міської ради.

Про встановлення опіки над дитиною Бурбан У.О.;  затвердження висновку  про доцільність позбавлення батьківських прав; обмеження перебування дітей у закладах дозвілля, громадського харчування, на вулицях та інших громадських місцях у вечірній та нічний час на території Благовіщенської міської територіальної громади; надання статусу дитини, позбавленої  батьківського піклування інформувала Наталія Футоран, – начальник служби у справах захисту дітей міської ради.

Про затвердження Порядку ведення обліку дітей та учнів у Благовіщенській територіальній громаді; закриття груп у закладах дошкільної освіти Благовіщенської територіальної громади інформував Володимир Луценко, – начальник відділу освіти та молоді міської ради.

Про затвердження Положення про порядок встановлення та виплати щомісячних стипендій окремим категоріям громадян інформували Лариса Васільєва, – начальник відділу праці та соціального захисту населення, Ліна Вербецька, – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

Діана МЕЛЄЗГІНОВА, - заступник начальник відділу та Юлія ГОНЧАРУК, – головний спеціаліст відділу Благовіщенського бюро правової допомоги Голованівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги надали роз’яснення присутнім на засіданні виконавчого комітету старостам стосовно права жителів територіальної громади  на безоплатну правову допомогу.

З усіх розглянутих питань прийнято відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь