Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Засідання постійної комісії

Дата: 06.04.2021 11:58
Кількість переглядів: 1099

Фото без опису06 квітня 2021 р. відбулося засідання постійної комісії з  питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту населення, культури, молоді, фізкультури та спорту міської ради. На засіданні були присутні керівники структурних підрозділів, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, секретар міської ради та керівники установ та підприємств.

З питання «Про затвердження Положення про надання платних медичних послуг Комунальним некомерційним підприємством “Благовіщенська лікарня” Благовіщенської міської ради» інформував головний лікар НКП «Благовіщенська лікарня» Леонід СЕМКО, повідомивши, що запропоноване Положення розроблено на основі попереднього та в переліку платних послуг додано дві послуги: «Бактеріологічне дослідження питної води» та «Стоматологічні послуги». Надалі затвердження платних послуг буде вирішуватися на засіданні виконавчого комітету міської ради.

Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Благовіщенської міської територіальної громади, Про цільову соціальну програму “Молодь Благовіщенської міської територіальної громади” на 2021-2025 роки, Про перейменування Данилово-Балківського закладу загальної середньої освіти I-III ступенів Благовіщенської міської ради інформував начальник відділу освіти та молоді Володимир ЛУЦЕНКО. Він зазначив, що дія контрактів з окремими директорами шкіл територіальної громади завершується, тож Положення регулює проходження конкурсного відбору.  Запропоновано перейменувати Данилово-Балківський навчальний заклад  в гімназію, змінивши І-ІІІ ступінь на І-ІІ.

Про затвердження переліку закладів культури базової мережі місцевого рівня Благовіщенської міської ради та Про затвердження Програми розвитку туризму у Благовіщенській територіальній громаді на 2021-2026 роки інформував начальник відділу культури, туризму та спорту Андрій КУЦЕРДА. Запропоновано залишити базову мережу закладів культури в тій кількості, яка діє на сьогодні та ввести штатну одиницю до відділу, яка відповідатиме безпосередньо за туризм та охорону культурної спадщини.

Секретар міської ради Тетяна КОПІЄВСЬКА запропонувала внести на розгляд сесії, яка відбудеться 09 квітня, в розділ «Різне» питання «Про затвердження положень про проведення конкурсу на посади директора та педагогічних працівників Інклюзивно-ресурсного центру міської ради».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь