Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Дистанційне навчання у школах громади продовжено

Дата: 20.04.2021 11:58
Кількість переглядів: 661

  Фото без описуНа позачерговому засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулося 19 квітня ц.р., йшлося про оперативну ситуацію та стан захворюваності населення на коронавірусну інфекцію на території  Благовіщенської міської територіальної громади та про продовження режиму роботи навчальних закладів Благовіщенської міської територіальної громади. За зведеною інформацією по закладам охорони здоров’я Благовіщенської міської ради з 10 по 16 квітня 2021 року  зареєстровано було 20 хворих осіб з підтвердженим методом ПЛР-дослідження діагнозом  COVID-19. 

  Станом на 19 квітня ц. р. відібрано матеріали для дослідження методом ПЛР у 19 осіб, із них позитивне підтвердження у  8 осіб. У терапевтичному відділені КНП «Благовіщенська лікарня»  на лікуванні з діагнозом пневмонія перебуває  45 осіб,  одужали  10 осіб. За останні три  доби з пневмоніями поступило  11 осіб, у стаціонарних відділеннях КНП «Благовіщенська лікарня» всього перебуває  95 осіб.

  Кількість хворих дітей також залишається невтішною. Станом на 19 квітня в дошкільних навчальних закладах було 79 дітей, хворих на ГРВІ, у закладах загальної середньої освіти хворіють на ГРВІ 81 дитина та 20 працівників. Дві дитини та 9 вчителів захворіли на  COVID-19.

  Члени комісії вирішили продовжити у закладах  загальної середньої освіти  Благовіщенської міської ради дистанційну форму навчання до 23 квітня 2021 року включно та рекомендували продовжити дистанційну форму навчання ДНЗ «Благовіщенський професійний ліцей»  також до 23 квітня 2021 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь