Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Чисте довкілля, затишок і охайність – це запорука успішної громади

Дата: 30.04.2021 09:28
Кількість переглядів: 779

Фото без описуБлаговіщенська територіальна громада має унікальну гідрологічну пам'ятку природи місцевого значення, яка розташована у північно-західній частині села Кам’яна Криниця. До природного джерела з однойменною назвою «Кам’яна Криниця» постійно навідуються і місцеві жителі, і гості.     На жаль, часто відвідувачі залишають біля пам’ятки по собі не лише гарний настрій, а й сліди недбальства. Тож з часом і сміття накопичилося, і джерело замулилося.

   17 квітня жителі села, доклавши чимало зусиль, розпочали очистку гідрологічної пам’ятки. Завдяки Зеленяку Віталію Анатолійовичу, Кобцю Віталію Леонідовичу, Чоповому Василю Васильовичу, які надали помпи для відкачування води, та Чоповому Олександру Васильовичу, який надав трактор з причепом, вдалося навести лад біля джерела. Кобилянський Юрій Іванович, Малярчук Руслан Олегович, Малярчук Олексій Олегович,  Кулик Сергій Іванович, Сатанівський Михайло Михайлович, Шкварук Роман Вікторович, Жорняк Віктор Володимирович, Скрипник Максим Васильович, Малярчук Олег Борисович, Головань Володимир Володимирович, Головань Володимир Іванович, Чоповий Сергій Олександрович, Полудень Валентин Миколайович, Мамтєєв Володимир Миколайович, залишивши домашні справи, брали участь у толоці задля загального блага. Спасибі усім цим чоловікам, які відгукнулися на прохання про допомогу.

   Весняне тепло об’єднує людей у спільних задумах і починаннях. Відрадно, що мешканці територіальної громади долучаються до таких акцій, адже їм не байдуже, в якому середовищі вони живуть.

                           Ігор ЖОРНЯК, староста Благовіщенської міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь