Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Шановні жителі Благовіщенської територіальної громади!

Дата: 30.04.2021 09:59
Кількість переглядів: 848

Фото без описуВиконавчий комітет, депутатський корпус, старости Благовіщенської міської ради щиро вітають вас із світлим і радісним святом – Воскресінням Христовим!

   Пасха – це теплий промінь надії, промінь спасіння. У житті кожного християнина Великдень особливо шановане та величне свято. Пасхальні дні спонукають віруючих по-новому побачити й відчути себе у світі, оцінити чистоту помислів, бажань та вчинків, бути добрішими, милосерднішими, більш терплячими і благороднішими один до одного. Як переконує Святе Письмо, кожна добра справа, зроблена однією людиною на користь іншої, є гідною в очах Господніх і з часом обов’язково воздасться їй сторицею. Пам’ятаймо про це повсякчас.

   Бажаємо, щоб ваші серця запалали любов’ю, душі наповнилися радістю, щоб ви завжди були здорові, щасливі та заможні. Нехай здійсняться усі мрії і добрі задуми. Нехай християнська любов, щастя, добробут та злагода запанують у ваших родинах, а віра в Бога і любов до України єднають всіх нас! Рясних вам Божих благословінь! Христос Воскрес!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь