Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Виконавчий комітет, депутатський корпус, старости Благовіщенської міської ради вітають  усіх жителів територіальної громади із Днем пам’яті і примирення та Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Дата: 07.05.2021 15:36
Кількість переглядів: 658

Фото без описуШановні ветерани, учасники і діти війни, жителі громади, прийміть найщиріші вітання з Днем пам’яті та примирення, Днем Перемоги!

   Не дивлячись на те, що минуло доволі багато часу від достопам’ятного травня 1945 року, 8 та 9 Травня залишається символом гордості за величний подвиг захисників і визволителів, які відстояли свободу нашої  Батьківщини й не втратили своє невичерпне джерело патріотизму, вірного служіння своєму народу.

   9 Травня, у цей великий день ми згадуємо всіх, чиє життя відібрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку повагу ветеранам, які на власних плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки. Ми уславлюємо тих, хто в тилу самовідданною працею наближав розгром ворога.

   Свято Перемоги є символом героїчного минулого, величі духу і  мужності людей, які пройшли вогняними шляхами нещадної і жорсткої війни. Стійкість, мужність і самовідданість старшого покоління на полях битв в ім’я перемоги – істинний приклад патріотизму для нащадків.

   Бажаємо мирного неба, гідного життя, наснаги та оптимізму на довгі роки усім тим, хто пройшов палаючими стежками війни. Пам’ятаємо тих,  хто віддав і віддає життя за наше сьогодення і майбутнє, бо сьогодні наші захисники Вітчизни – гідні подвигу переможців нацизму.

    Бажаємо вам, шановні жителі територіальної громади, міцного здоров’я і довголіття, бадьорості духу, добра, радості, незламного життєвого гарту, родинного затишку, миру, злагоди й шани людської.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь