Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Виконавчий комітет, депутатський корпус, старости Благовіщенської міської ради вітають  усіх жителів територіальної громади із Днем пам’яті і примирення та Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Дата: 07.05.2021 15:36
Кількість переглядів: 704

Фото без описуШановні ветерани, учасники і діти війни, жителі громади, прийміть найщиріші вітання з Днем пам’яті та примирення, Днем Перемоги!

   Не дивлячись на те, що минуло доволі багато часу від достопам’ятного травня 1945 року, 8 та 9 Травня залишається символом гордості за величний подвиг захисників і визволителів, які відстояли свободу нашої  Батьківщини й не втратили своє невичерпне джерело патріотизму, вірного служіння своєму народу.

   9 Травня, у цей великий день ми згадуємо всіх, чиє життя відібрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку повагу ветеранам, які на власних плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки. Ми уславлюємо тих, хто в тилу самовідданною працею наближав розгром ворога.

   Свято Перемоги є символом героїчного минулого, величі духу і  мужності людей, які пройшли вогняними шляхами нещадної і жорсткої війни. Стійкість, мужність і самовідданість старшого покоління на полях битв в ім’я перемоги – істинний приклад патріотизму для нащадків.

   Бажаємо мирного неба, гідного життя, наснаги та оптимізму на довгі роки усім тим, хто пройшов палаючими стежками війни. Пам’ятаємо тих,  хто віддав і віддає життя за наше сьогодення і майбутнє, бо сьогодні наші захисники Вітчизни – гідні подвигу переможців нацизму.

    Бажаємо вам, шановні жителі територіальної громади, міцного здоров’я і довголіття, бадьорості духу, добра, радості, незламного життєвого гарту, родинного затишку, миру, злагоди й шани людської.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь