Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Дорогі жінки, матусі Благовіщенської територіальної громади!

Дата: 07.05.2021 15:40
Кількість переглядів: 720

Фото без описуДень матері - одне з найбільш зворушливих свят року, тому що кожна людина несе в душі образ своєї мами. Саме мама є тим найдорожчим і світлим, що є на світі. Вона завжди радіє успіхам своїх дітей, підтримує їх у важку хвилину, щиро переживає за кожен пройдений крок. Немає людини ближчої і ріднішої! Материнство - це щастя і благословення, яке Бог дає людям. А ще велика відповідальність і важка праця!

Виконавчий комітет, депутатський корпус, старости Благовіщенської міської ради бажають усім матерям територіальної громади, щоб ваші серця зігрівала турбота близьких, а кожен день був наповнений радісними і приємними подіями, щоб вас любили і цінували ваші діти - найкращі на світі, добрі, розумні та успішні! Нехай не заростає стежка до батьківського порогу, хай діти приїжджають на свята і дарують вам свої усмішки, теплі і ласкаві слова та свою віддану і негасиму любов!Щастя, здоров'я, благополуччя, душевного спокою і любові! Миру і затишку кожному дому!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь