Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Нарада з діловодами

Дата: 20.05.2021 11:46
Кількість переглядів: 646

Відбулася нарада з діловодами Благовіщенської міської ради. Про заходи із забезпечення збору, відправки військовозобов’язаних та техніки на пункт збору районного територіального Центру комплектування та соціальної підтримки інформував перший заступник військового комісара з територіальної оборони Юрій ФІЛОНОВ.

Чимало жителів громади мають право на отримання державної допомоги – субсидії. Про відповідність збору пакету документів для оформлення субсидії інформувала Лариса ВАСІЛЬЄВА, - начальник відділу праці та соціального захисту населення міської ради.

Актуальною була інформація головного спеціаліста відділу праці та соціального захисту населення  Інни ДОЛИНЯК «Про літнє оздоровлення дітей та сімейне оздоровлення пільгових категорій населення. Про надання путівок на санаторно-курортне лікування».

Тетяна ДРАЧУК, - заступник начальника Благовіщенської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, інформувала про правильне оформлення довідок для надання до Центру зайнятості.

Про внесення відомостей до публічної кадастрової карти та сплату земельного податку діловодам розповіла Олена ГОРОБЕЦЬ, - провідний спеціаліст відділу земельних ресурсів міської ради.

Начальник загального відділу Олександр СТАХ інформував присутніх про правильність написання і оформлення документів та довідок та відповідність їх інструкції з діловодства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь