Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Вишивана Україна

Дата: 20.05.2021 13:21
Кількість переглядів: 786

Фото без описуУ культурі кожного народу є речі, які яскраво відображають його особливу національну традицію. В Україні таким символом є вишиванка – своєрідний унікальний код українського етносу із зашифрованими оберегами та знаками. День вишиванки поки ще не офіційне і відносно молоде, але таке улюблене народне свято, яке відзначають у третій четвер травня. Цьогоріч свято випало на 20 травня та присвячене українській родині та родоводу.

Щороку жителі Благовіщенської територіальної громади беруть участь у святкових заходах, залюбки одягають вишиванки, які їм залишили бабусі, шиють самі та славлять символ України – вишиванку. У зв’язку з протиепідемічними заходами, сьогодні масових заходів не було, але працівники Благовіщенської міської ради одягнули свої обереги. У такий кризовий період особливо потрібні позитивні емоції, натхнення, налаштування на добрі думки. Погодьтеся, фото на згадку виглядає патріотично і мальовничо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь