Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

З Міжнародним днем захисту дітей!

Дата: 01.06.2021 08:32
Кількість переглядів: 413

Фото без описуДепутатський корпус, виконавчий комітет, старости Благовіщенської міської ради вітають юних жителів територіальної громади зі світлим та прекрасним святом – Міжнародним Днем захисту дітей!

   Дитинство – найпрекрасніша мить життя, це пора сподівань та здійснення мрій. Дуже швидко воно пролітає, залишаючи по собі спогади. Якими вони будуть у наших дітей, сьогодні залежить від нас, дорослих. Зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради майбутнього, ми виховуємо достойне покоління, яке неодмінно стане гордістю Благовіщенського краю. Дуже хочеться, щоб діти щохвилини, щодня були радісними та щасливими.

   Спасибі кожній сім’ї, яка усиновила дитину, взяла на виховання, кожному з прийомних батьків та батьків-вихователів, які подарували частку серця та любові таким дітям, подарували їм родину та домівку.

   Бажаємо нашим маленьким землякам міцного здоров’я, добра, радості, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків та сяючих посмішок, нехай ростуть добрими, талановитими і радують рідних своїми успіхами! А батькам - мудрості, впевненості у завтрашньому дні, наполегливої і натхненої праці на благо ваших дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь