Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Мирне зібрання громадян, ініційоване працівниками Благовіщенського НВК №1

Дата: 03.06.2021 17:03
Кількість переглядів: 1079

Біля адміністративного приміщення міської ради відбулося мирне зібрання громадян, ініційоване працівниками Благовіщенського НВК №1 відповідно до статті 39 Конституції України. Збори проводилися за участі працівників навчального закладу, жителів міста, міського голови Віталія Довгополого, заступника з питань діяльності  виконавчих органів ради Ліни Вербецької та начальника відділу освіти та молоді Володимира Луценка.

Фото без опису

Організатори зібрання  ознайомили присутніх з питаннями, які хвилюють колектив школи, та від імені присутніх  висловив слова підтримки директору НВК №1 В’ячеславу Томашевському. Як зазначили учасники зібрання, їх хвилює проведення чесного і неупередженого конкурсного відбору на посаду директора закладу. Віталій Довгополий та   Володимир Луценко запевнили, що Конкурс є абсолютно відкритим та загальнодоступним і проводитиметься згідно чинного законодавства. Вони запропонували колективу НВК №1 визначити відповідальну особу-спостерігача, яка буде присутня на Конкурсі. Також було запропоновано частину питань, які додатково піднімалися на зібранні, розглянути  у колективі відповідного закладу освіти, оскільки вони безпосередньо стосуються керівника та бухгалтерів, або озвучити  їх при щорічному  звіті директора НВК №1.

Міський голова подякував присутнім за їх громадську позицію та окремо працівникам поліції і медицини за забезпечення правопорядку, безпеки та  охорони здоровя громадян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь