Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

РУХ - ЦЕ ЗДОРОВО!

Дата: 08.06.2021 16:05
Кількість переглядів: 654

       Фото без описуУ рамках Всеукраїнського спортивно-оздоровчого проекту «Рух – це здорово!»  у Благовіщенському відбулося кілька спортивних заходів, зокрема,  традиційний вже IX Всеукраїнський турнір з гандболу пам’яті Івана Семеновича Струтинського та змагання учнів Благовіщенського професійного ліцею, присвячені Дню захисту дітей.

Щороку на початку червня гандбольний майданчик Благовіщенського приймає команди із різних куточків України, вшановуючи пам’ять видатного педагога, нашого земляка, вчителя з великої літери, уродженця села Кошаро-Олександрівка, з якого і почалася історія не лише першої гандбольної команди села, а й гандболу нашої нинішньої громади. Благовіщенські спортсмени різних вікових категорій неодноразово виборювали призові місця на районних та обласних змаганнях, піднявши високо планку здобутих перемог. Пам’ять про батька свято береже донька  Івана Семеновича Струтинського Галина Іванівна Кузьменко. Вона разом із чоловіком, меценатом Леонідом Ізраїлевичем Шмаєвичем, дітьми та внуками привітали учасників змагань зі святом здорового способу  життя та спорту і за вагомий внесок в соціально-економічний розвиток суспільства, високу ділову та громадську активність, значний особистий внесок у духовність, розвиток фізичної культури та спорту, кропітку працю та високу гідність, сумлінне служіння Україні вручили відзнаку і орден «Лідер України» від міжнародної організації «Асамблея ділових кіл» Всеукраїнського науково-дослідного центру ефективного управління Пилипу Пилиповичу Каганюку, – викладачу Благовіщенської ДЮСШ,  який все життя працює на гандбольній ниві нашої громади та виховав не одне покоління спортсменів високого рівня. 

До привітань учасників свята приєднався  Благовіщенський міський голова Віталій ДОВГОПОЛИЙ, зазначивши, що розвиток спорту, організація таких заходів завжди будуть пріоритетом для місцевої влади, адже  фізична культура - це запорука здоров’я нації та народу в цілому. Керівник громади побажав усім учасникам змагань високих результатів та успіхів.

Цього року на турнір приїхали вихованці гандбольних шкіл міст Іванівка  та Чорноморськ Одеської області  (2010 року народження). У результаті напруженої боротьби перше місце виборола команда Благовіщенської ДЮСШ, підтвердивши свій високий рівень підготовки, друге за командою міста Чорноморськ , третє посіли гандболісти з Іванівки. Усі гравці  нагороджені медалями, дипломами та грамотами. Наших спортсменів підготували до змагань тренери-викладачі Пилип Каганюк, Михайло Кравець, Олександр Русавський.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь