Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Робоча нарада з керівниками закладів освіти громади

Дата: 18.06.2021 14:31
Кількість переглядів: 435

18 червня 2021 року відбулася  робоча нарада з керівниками закладів освіти громади з питань підготовки  матеріально-технічної бази закладів та установ освіти до нового 2021/2022 навчального року  та до роботи в осінньо-зимовий період, яку  провів начальник відділу   освіти та молоді Благовіщенської  міської ради Володимир Луценко. У нараді взяла  участь заступник міського голови  з питань діяльності виконавчих органів ради Ліна Вербецька.

  Під час наради були обговорені нагальні питання підготовки матеріально-технічної бази закладів до роботи в осінньо-зимовий період, окреслено проблеми, визначено можливі шляхи їх вирішення.  Керівникам доручено забезпечити належну підготовку підпорядкованих закладів освіти, відповідно до затверджених планів щодо підготовки закладів освіти  до нового навчального року та опалювального сезону, організаційних та ремонтних робіт, що передбачає виконання основних робіт до початку експлуатації приміщень закладів освіти  у новому навчальному році.

  У ході роботи обговорено питання  реалізації закладами загальної середньої освіти ст. 30 Закону України «Про освіту». В черговий раз було звернуто увагу директорів закладів дошкільної освіти  на неухильне забезпечення прозорості та інформаційної відкритості закладів.

  Розглянуто питання звітування керівників закладів освіти у 2021 році, ведення обліку дітей дошкільного віку та учнів у 2021 року та формування персоніфікованої бази даних дітей пільгової категорії, які проживають на території громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь