Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

«Не будьте байдужими до рідного краю, - закликає усіх Віталій Омельчук. - Кожен має почати із себе».

Дата: 19.06.2021 17:52
Кількість переглядів: 426

Фото без описуТак уже склалося в українців, що до великих свят заведено влаштовувати генеральне прибирання. Але, як  показує досвід, кожен звик прибирати лише у своїй оселі або ж на подвір’ї, при цьому намагаючись вивезти сміття не на сміттєзвалище, а у будь-яке ще не до кінця захаращене місце. Хтось виніс пакет, а чому ж мені не можна? Чи не так?

На щастя, є в нашій територіальній громаді жителі, яким не байдужа доля міста, яких хвилюють питання екології. Вже не вперше Віталій та Оксана ОМЕЛЬЧУКИ організовують прибирання на території міста. Вони переконані, що не варто осуджувати тих, хто викинув сміття, а потрібно своїм прикладом показати усім, що не так і важко жити в чистоті і гармонії.

Сьогодні чимало містян долучилися до чергової акції вихідного дня і прибрали занедбану територію поблизу Благовіщенського НВК №1. Колись її прикрашав танцювальний майданчик, та, на жаль, гарна місцина на березі Синиці заросла чагарниками. Власник вже давно забув, що несе відповідальність за своє майно і має обов’язок  утримувати його в належному стані. Активісти вирубали кущі та молоді самосіянці, підчистили крислаті дерева, покосили траву, зібрали чимало мішків сміття. Минулих вихідних вони завершили кількаденне очищення прибережної зони (від перлини нашого міста – парку до пішохідного містка), зібравши майже 40 мішків сміття.

Керівництво територіальної громади вдячне усім небайдужим людям за ініціативність та активність. Міська рада завжди підтримує починання, які несуть загальне благо та по можливості допомагає. Навести лад не можливо одразу скрізь, але, докладаючи зусиль, необхідно це робити.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь