Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

ПРИВІТАННЯ ПРАЦІВНИКАМ МЕДИЧНОЇ ГАЛУЗІ БЛАГОВІЩЕНСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 19.06.2021 18:06
Кількість переглядів: 418

Фото без опису"Медицина насправді є найблагородніше з усіх мистецтв", - писав давньогрецький лікар Гіппократ. Роль медичного працівника у нашому суспільстві завжди буде важливою і необхідною. І кожний лікар розуміє: здоров’я суспільства залежить від професійності, порядності і душевної доброти учнів Гіппократа.

  У переддень свята депутатський корпус, виконавчий комітет, старости міської ради висловлюють всім працівникам медичної галузі: лікарям, медсестрам, санітаркам та ветеранам медичної служби територіальної громади безмежну вдячність за врятовані життя, повернуте здоров’я. Праця лікаря гідна пошани й поваги. Це ви даруєте людям гарне самопочуття, здоров'я, а часто і саме життя. Завдяки вашій турботі та професійній майстерності у людини з’являється віра та надія на одужання, і це найголовніше. Ми насправді щасливі лише тоді, коли наші рідні та близькі здорові.

  Хочеться підкреслити, що ми зберегли мережу медичних закладів громади та її кадровий склад. І в цьому заслуга кожного лікаря, медичної сестри, санітарки. Тому, що без кваліфікованих фахівців своєї справи, без відданих медицині людей, вирішити завдання збереження і зміцнення здоров’я населення громади неможливо.

  Спасибі вам за вашу невтомну працю та щире і відкрите серце. Щиро бажаємо всім працівникам медичної галузі територіальної громади благополуччя, гідної оплати праці, високих досягнень на професійній ниві і здорових пацієнтів. Нехай збудуться всі задуми, а віра і оптимізм завжди залишаються з вами!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь