Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Баварському благодійнику Йозефу Ціглеру вручено відзнаку Благовіщенської міської ради

Дата: 24.06.2021 15:28
Кількість переглядів: 363

Фото без описуРозпорядженням голови Благовіщенської міської ради від 19.10.2020 року №46-р за багаторічну допомогу громаді в оснащенні лікарні медичним обладнанням для надання допомоги хворим відзнакою Благовіщенської міської ради “За заслуги” нагороджено громадянина Німеччини, благодійника, мецената Йозефа ЦІГЛЕРА.

  Вручення відзнаки доктору Йозефу ЦІГЛЕРУ  відбулося у Мюнхені, у приміщенні Генерального консульства України. Генеральний консул Юрій ЯРМІЛКО подякував незмінному голові гуманітарної спілки «Aktion Tschernobyl» з баварського міста Пфрайм, благодійнику та його дружині і соратниці Ангеліці за тривалу підтримку українських закладів охорони здоров’я у регіонах нашої країни, і в Благовіщенському зокрема. Починаючи з 1991 року гуманітарною спілкою «Aktion Tschernobyl» було організовано кілька десятків гуманітарних конвоїв з наданням допомоги у вигляді медичних препаратів та медичних засобів, автомобілів швидкої допомоги на сотні тисяч євро. Серед нових проектів товариства – закупівля для Благовіщенської та Яготинської лікарень систем автономного електроживлення для забезпечення безперебійної роботи медичних приладів, зокрема, апаратів штучної вентиляції легенів.

  Нагадаємо, у Благовіщенській лікарні вже встановили сучасний дизельний генератор, який здатний у разі аварійного відключення електрики забезпечити операційний блок хірургічного відділення, палату інтенсивної терапії, пологове відділення, рентген-кабінет, лабораторію, приймальне відділення та 2 відділення лікарні для лікування хворих, які потребують кисневої підтримки, електроенергією.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь