Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Проведено земельні торги у формі аукціону.

Дата: 29.06.2021 15:07
Кількість переглядів: 546

    Фото без опису 29 червня 2021 року було проведено земельні торги у формі аукціону №34008 з продажу права оренди на земельні ділянки сільськогосподарського і несільськогосподарського призначення. Організатор торгів: Благовіщенська міська рада. Виконавець торгів: ТБ «Кіровоградська аграрна біржа».

Об’єкт торгів – лот №68647 – продаж права оренди, строком на 10 років, земельної ділянки загальною площею 2,5841 га, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташованої на території Великотроянівської сільської ради, Благовіщенського району Кіровоградської області; лот №68650 – продаж права оренди, строком на 10 років, земельної ділянки загальною площею 6,0000 га, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташованої на території Синьківської сільської ради, Благовіщенського району Кіровоградської області; лот №68536 – продаж права оренди, строком на 50 років, земельної ділянки загальною площею 0,0060 га, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, розташованої на території Благовіщенської міської ради, вул. Героїв України (біля будинку №76), м. Благовіщенське, Благовіщенського району Кіровоградської області.

За результатом проведення земельних торгів переможці земельних торгів підписали протоколи земельних торгів та уклали договори оренди на земельні ділянки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь