Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Шановні працівники поліції!

Дата: 02.07.2021 15:31
Кількість переглядів: 402

Фото без описуДепутатський корпус, виконавчий комітет, старости Благовіщенської міської ради вітають вас із професійним святом – Днем Національної поліції України. Національна поліція України створена для охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічного порядку та громадської безпеки. Виявляючи мужність, витримку, повну самовіддачу, ви охороняєте спокій та життя мешканців нашої громади, стоїте на варті правопорядку. Ваша служба пов’язана з щоденним ризиком.

         У цей день вітаємо всіх, для кого служба в поліції стала справжнім покликанням, а боротьба з порушниками закону – справою всього життя. Переконані, що ваші ряди будуть все більше поповнюватися молодими, грамотними і самовідданими людьми, які вирішили присвятити своє життя справі справедливості, совісті і честі.

       Ми вдячні вам за ту працю, яку ви вкладаєте у підтримання свободи і права, і за те істинне духовне рішення, яке підштовхнуло вас встати на варті законних інтересів держави! Особливі слова подяки і вдячності висловлюємо ветеранам правоохоронних органів, які роблять величезний внесок у виховання молодих співробітників і щедро діляться своїми професійними знаннями та багатим життєвим досвідом.

        У День поліції бажаємо всім вам Божого благословення та  міцної віри в своє святе покликання і в свою Батьківщину, вірності службовому обов’язку, успішної служби, міцного здоров’я, благополуччя і процвітання!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь