Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Обстеження сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах

Дата: 16.07.2021 08:48
Кількість переглядів: 468

Фото без описуСоціально незахищені особи/сім'ї, які опинилися в складних життєвих обставинах і потребують соціальної допомоги, постійно перебувають під наглядом Центру соціальних служб Благовіщенської міської ради, який надає соціальні послуги з метою виходу даних сімей з кризового становища, забезпечення повноцінних умов для проживання та виховання дітей.

15 липня працівники Центру спільно з представником служби у справах захисту дітей відвідали 6 сімей, в яких виховується 11 дітей, що опинилися в складних життєвих обставинах. Здійснено 5 перевірок цільового використання коштів при народженні дитини, не цільового використання коштів не виявлено.

Працівники обстежили, склали акти відвідуваня сімей та провели з ними бесіди щодо відповідальності батьків за неналежне виконання ними батьківських обов'язків, створення належних умов для виховання та розвитку дітей. Окремо з батьками проведено роботу щодо профілактики залежностей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь