Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Увага! Змінено порядок денний сьомої сесії міської ради.

Дата: 29.07.2021 09:53
Кількість переглядів: 972

   Фото без описуДо уваги депутатів та громадськості! Змінено порядок денний чергової сьомої сесії міської ради, яка відбудеться 30 липня 2021 року. 

 Розпорядження Благовіщенського міського голови від 26 липня 2021 року № 186.

Про внесення змін до розпорядження

міського голови від 19 липня 2021 року

№ 182 -р

 

Керуючись статтями 42, 46, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та враховуючи пропозиції постійних комісії міської ради:

 

1. Внести зміни до розпорядження міського голови віл 19 липня 2021 року № 182 -р “Про скликання сьомої сесії Благовіщенської міської ради восьмого скликання”, а саме
пункт 2 розпорядження викласти в наступній редакції:

“2. На розгляд сесії Благовіщенської міської ради внести питання:

1) Про затвердження Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа на 2021-2023 роки.

2) Про затвердження Програми “Обдаровані діти” на 2021-2025 роки та Положення про преміювання обдарованої учнівської молоді та педагогів, які підготували призерів закладів освіти  громади.

3) Про внесення змін до Статуту Інклюзивно-ресурсного центру Благовіщенської міської ради.

4) Про надання згоди на списання твердопаливних котлів Данилово-Балківській гімназії  Благовіщенської міської ради.

5) Про надання згоди на списання твердопаливного котла Лозуватському закладу загальної середньої освіти I-III ступенів Благовіщенської міської ради.

6) Про затвердження  Програми з охорони та збереження об’єктів культурної спадщини на території  Благовіщенської міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

7) Про  намір щодо надання в оренду комунального майна (частини будівлі гаража).

8) Про внесення змін до додатка 2 Програми “Безпечне правосуддя” на території Благовіщенської міської територіальної громади Голованівського району Кіровоградської області на 2021 рік.

9) Про  затвердження розпоряджень Благовіщенського міського голови.

10) Про  звіт про використання коштів резервного фонду бюджету Благовіщенської міської територіальної громади за I півріччя 2021 року.

11) Про  звіт про виконання бюджету Благовіщенської міської територіальної  громади за І півріччя 2021 року.

12) Про  внесення змін та доповнень до рішення Благовіщенської міської ради від
22 грудня 2020 року № 40 “Про бюджет Благовіщенської міської територіальної громадина 2021 рік”.

13) Про внесення змін до Регламенту роботи Благовіщенської міської ради.

14) Про внесення доповнень в рішення сесії Благовіщенської міської ради від 09 квітня 2021 року № 128 “Про перелік земельних ділянок комунальної власності права на які виставлятимуться на земельні торги окремими лотами у 2021 році”.

15) Про внесення змін до договору оренди землі №725 від 20.10.2009 року.

16) Про інвентаризацію масиву земель сільськогосподарського призначення.

17) Про внесення змін в рішення Благовіщенської міської ради від 25.06.2021 року
№ 214.

18) Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення кадастровий номер 3525580800:51:000:0584.

19) Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення кадастровий номер 3525583600:51:000:0001.

20) Про поновлення договору оренди землі від 16.02.2012 року №352550004001182.

21) Про поновлення договору оренди землі від 16.02.2012 року №352550004001188.

22) Про відмову у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

23) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель в с. Кам’яна Криниця по вул. Центральна, 150а.

24) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель під пасовищами на території Сабатинівської сільської ради.

25) Про надання згоди на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, яка перебуває в оренді ПП “Омега”.

26) Про надання згоди на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки за межами с. Данилова Балка.

27) Про надання згоди на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Дячку Сергію Володимировичу.

28) Про надання згоди на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Голобородько Валентині Дмитрівні.

29) Про передачу в оренду земельної ділянки гр. Бойко Любов Валентинівні.

30) Про передачу в оренду земельної ділянки гр. Московчуку Олександру Вітольдовичу.

31) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Гусятинському Олександру Івановичу.

32) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Московчуку Олександру Вітольдовичу.

33) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Гречаному Максиму Васильовичу.

34) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Курашкевичу Валентину Степановичу.

35) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Курашкевичу Валентину Степановичу.

36) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Вуйкові Івану Васильовичу.

37) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Паламарчук Тетяні Петрівні.

38) Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Бурлаці Юлії Іванівні.

39) Про відмову у наданні земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Хабаровій Людмилі Віталіївні.

40) Про розгляд заяви гр. Терновенко Альони Володимирівни.

41) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Безкоровайній Ірині Вікторівні.

42) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Блідару Віталію Івановичу.

43) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бондар Вірі Сидорівні.

44) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бурлаці Тетяні Анатоліївні.

45) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бухенку Миколі Пантелейовичу.

46) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Завідняк Ірині Олексіївні.

47) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Зеленяку Валерію Адамовичу.

48) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Зеленяк Надії Олександрівні.

49) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кіреву Андрію Васильовичу.

50) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Клібанській Олені Анатоліївні.

51) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Літвіну Олександру Миколайовичу.

52) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мельничук Марії Василівні.

53) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Нагірної Ніни Василівни.

54) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Новгородській Тетяні Володимирівні.

55) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Паламарчук Тетяні Петрівні.

56) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Рудому Едуарду Борисовичу.

57) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Солтику Миколі Марковичу.

58) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Солтику Миколі Марковичу.

59) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Халуп’яку Івану Омельяновичу.

60) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Халуп’яку Івану Омельяновичу.

61) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Яремчук Галині Валентинівні.

62) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бондар Людмилі Миколаївні.

63) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гасіці Валентині Миколаївні.

64) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ілющенку Івану Олександровичу.

65) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кравчуку Федору Власовичу.

66) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мазуру Олексію Петровичу.

67) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Манько Наталії Миколаївні.

68) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мартинову Івану Юрійовичу.

69) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Паламарчук Тетяні Петрівні.

70) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Поліщуку Олександру Михайловичу.

71) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Соболенку Сергію Олександровичу.

72) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Токарєвій Аміні Юріївні.

73) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Фальківській Вікторії Сергіївні.

74) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність  гр. Чучаєву Олександру Володимировичу.

75) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Чучаєвій Галині Миколаївні.

76) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шапранову Костянтину Миколайовичу.

77) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шапрановій Юлії Костянтинівні.

78) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шлюшкіну Олександру Сергійовичу.

79) Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Галушці Олександру Сергійовичу.

80) Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Горячківській Марині Валеріївні.

81) Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Горячківському Антону Володимировичу.

82) Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ковальчуку Віталію Олексійовичу.

83) Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ковбасюку Михайлу Івановичу.

84) Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кропивницькій Тетяні Василівні.

85) Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кузнєцову Юрію Вікторовичу.

86) Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кузнєцовій Аллі Вадимівні.

87) Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Нагірному Андрію Петровичу.

88) Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Німченко Людмилі Миколаївні.

89) Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Остапчук Надії Григорівні.

90) Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пахомі Наталії Семенівні.

91) Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Песковій Галині Василівні.

92) Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пісецькій Марині Віталіївні.

93) Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ротар Катерині Станіславівні.

94) Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Саліцькій Наталії Володимирівні.

95) Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Саліцькому Вадиму Григоровичу.

96) Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Смілянцю Юрію Федоровичу.

97) Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Суслі Миколі Олександровичу.

98) Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шевчук Вірі Олександрівні.

99) Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Штуфрі Дмитру Сергійовичу.

100) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Корсун Віталіні Станіславівні шляхом зміни цільового призначення .

101) Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Баланюк Ілоні Вікторівні шляхом зміни цільового призначення.

102) Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Івановій Віті Дмитрівні шляхом зміни цільового призначення.

103) Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ілюку Сергію Дмитровичу шляхом зміни цільового призначення.

104) Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ільченку Ігору Віталійовичу шляхом зміни цільового призначення.

105) Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ільченко Людмилі Олександрівні шляхом зміни цільового призначення.

106) Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Копієвському Олександру Івановичу шляхом зміни цільового призначення.

107) Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Трояновській Вікторії Вікторівні шляхом зміни цільового призначення.

108) Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Усіку Дмитру Валерійовичу шляхом зміни цільового призначення.

109) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Брику  Юрію Юрійовичу.

110) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Максютенку Олександру Андрійовичу.

111) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Охріменку Василю Володимировичу.

112) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Федосеєвій Ларисі Броніславівні.

113) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Ісаєнко Віті Дмитрівні.

114) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Ковалю Віталію Вікторовичу.

115) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Рудь Олегу Володимировичу.

116) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бойченко Любові Василівні.

117) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Трохимчаку Миколі Олексійовичу.

118) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Зубко Надії Павлівни.

119) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Федорчуку Миколі Валентиновичу.

120) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Савченку Олександру Вікторовичу.

121) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Андрійчуку Валерію Михайловичу.

122) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Мусатенку Ярославу Васильовичу.

123) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Білорусу Сергію Олександровичу.

124) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Томашевській Людмилі Володимирівні.

125) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Кацану Василю Олексійовичу.

126) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Тесленко Тамарі Василівні.

127) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Лопушанському Сергію Івановичу.

128) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Куліковському Анатолію Валентиновичу.

129) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мандрійчуку Анатолію Пилиповичу.

130) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кравченко Ріті Володимирівні.

131) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Білоусу Андрію Дмитровичу.

132) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Слободянюку Юрію Костянтиновичу.

133) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ясінській Людмилі Миколаївні.

134) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Побізінській Марії Михайлівні.

135) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Царуку Сергію Анатолійовичу.

136) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мельнику Леоніду Вікторовичу.

137) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бузусяк Світлані Володимирівні.

138) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бузусяк Світлані Володимирівні.

139) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гонтаренко Наталії Тахірівні.

140) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гонтаренко Наталії Тахірівні.

141) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шелембі Володимиру Івановичу.

142) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Петрику Миколі Михайловичу.

143) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Вигнаній Валентині Володимирівн.

144) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Поліщук Галині Миколаївні.

145) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Добрянському Олегу Флавійовичу.

146) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Жученко Інні Сергіївні.

147) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бойко Людмилі Сергіївні.

148) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Яворському Олександру Анатолійовичу.

149) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кривому  Івану Анатолійовичу

150) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дойковалю Андрію Олександровичу.

151) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Косюзі Володимиру Володимировичу.

152) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Попеску Євгенії Іванівні.

153) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Білокамінцевій Ілоні Анатоліївні.

154) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Блідару Анатолію Івановичу.

155) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Загубелюку Олександру Анатолійовичу.

156) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дружиніну Анатолію Анатолійовичу.

157) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Квашуку Сергію Анатолійовичу.

158) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Животовській Наталі Валеріївні.

159) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сусло Наталії Борисівні.

160) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сільвейструк Ірині Сергіївні.

161) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чабанюк Галині Олександрівні.

162) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Катаулі Євгенію Васильовичу.

163) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Андрющенко Олені Миколаївні.

164) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Міщенку Ігору Валентиновичу.

165) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Охріменку Василю Володимировичу.

166) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кіосе Володимиру Миколайовичу.

167) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кузь Галині Олексіївні.

168) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ястремському Богдану Васильовичу.

169) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Семковській Надії Василівні.

170) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Соколюк Олені Іванівні.

171) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бачинській Катерині Максимівні.

172) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Андрієвському Віталію Михайловичу.

173) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ястремському Роману Васильовичу.

174) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Крамаренко Тетяні Вікторівні.

175) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кучерявій Лідії Тимофіївні.

176) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Савченко Тетяні Володимирівні.

177) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ніцин Олександру Олексійовичу.

178) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ніцин Василю Олексійовичу.

179) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Горенко Надії Леонідівні.

180) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Краснощоку Сергію Анатолійовичу.

181) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чорній Вірі Антонівні.

182) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пінькас Онисі Степанівні.

183) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сакалюку Назару Васильовичу.

184) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Жиловій Галині Іванівні.

185) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Цикалюку Артему Юрійовичу.

186) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мочульській Анастасії Анатоліївні.

187) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Виннику Всеволоду Вікторовичу.

188) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шевчуку Назару Сергійовичу.

189) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Батижманському Вадиму Миколайовичу.

190) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Охріменку Олександру Володимировичу.

191) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Семенді Руслану Валентиновичу.

192) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Семенді Олені Михайлівні.

193) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шило Ніні Вікторівні.

194) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лещенко Аліні Юріївні.

195) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Будішовій Ганні Семенівні.

196) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пісецькому Сергію Олександровичу.

197) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Черьомушкіну Олександру Валерійовичу.

198) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пацалюк Інні Вікторівні.

199) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Охріменко Олені Олександрівні.

200) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Артьомову Валерію Леонідовичу.

201) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Рибак Марії Григорівні.

202) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мазур Вадиму Валерійовичу.

203) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Блідар Діні Анатоліївні.

204) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Блідар Вікторії Володимирівні.

205) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Блідару Володимиру Анатолійовичу

206) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Воронівській Олені Петрівні.

207) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Романенку Роману Миколайовичу.

208) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тихевич Оксані Миколаївні.

209) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бойку Олегу Михайловичу.

210) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Білоус Людмилі Миколаївні.

211) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мачок Валентині Володимирівні.

212) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мачок Валентині Володимирівні.

213) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Ніколайчуку Михайлу Федоровичу.

214) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Проскуріну Олександру Сергійовичу.

215) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кодьману Олексію Сергійовичу.

216) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Яковлевій Олені Юріївні.

217) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бутакову Анатолію Вікторовичу.

218) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пінькасу Юрію Борисовичу.

219) Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Семеюк Ірині Олександрівні.

220) Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Барській Галині Дмитрівні.

221) Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Горенко Надії Леонідівні.

222) Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр.Маслію Сергію Борисовичу.

223) Про передачу у власність земельної ділянки гр. Петрук Тетяні Валеріївні.

224) Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Яворському Олександру Георгійовичу.

225) Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Кравчуку Федору Власовичу.

226) Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Загубелюку Олександру Анатолійовичу.

227) Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Піндрусу Олександру Анатолійовичу.

228) Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Митрофанову Вячеславу Івановичу.

229) Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Федорчуку Миколі Валентиновичу.

230) Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Нагірній Ніні Василівні.

231) Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Нагірному Андрію Петровичу.

232) Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Мельничук Марії Василівні.

233) Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Трохимчаку Миколі Олексійовичу.

234) Про передачу у власність земельної ділянки гр. Клібанській Олені Анатоліївні.

235) Про передачу у власність земельної ділянки гр. Зеленяку Валерію Адамовичу.

236) Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Діденку Дмитру Олексійовичу.

237) Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Глинянській Валентині Дмитрівні.

238) Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Курпіті Тетяні Вікторівні.

239) Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Гречаному Максиму Васильовичу.

240) Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Кузнецову Віктору Сергійовичу.

241) Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Юрчук Нелі Миколаївні.

242) Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Матієнко Аллі Михайлівні.

243) Про затвердження технічної  документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Казаковій Тамарі Іванівні.

244) Про передачу у власність земельної ділянки гр. Новгородській Тетяні Володимирівні.

245) Про передачу у власність земельної ділянки гр. Новгородській Тетяні Володимирівні.

246) Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Каракоші Галині Миколаївні.

247) Про передачу у власність земельної ділянки гр. Осадчук Оксані Миколаївні.

248) Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Білоусу Андрію Дмитровичу.

249) Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Шахвердовій Аллі Петрівні.

250) Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Бурлаці Тетяні Анатоліївні.

251) Про затвердження технічної  документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Батижманському Ігору Володимировичу.

252) Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Батижманській Наталії Василівні.

253) Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянину Черіну Олександру Валентиновичу.

254) Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Шемчук Анні Михайлівні.

255) Про надання згоди на прийняття у комунальну власність Благовіщенської міської територіальної громади, державного майна.”

 

2. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою

 

 

 

 

Міський голова      

Віталій ДОВГОПОЛИЙ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь