Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

З Преображенням Господнім, зі Спасом!

Дата: 19.08.2021 08:39
Кількість переглядів: 395

Фото без опису19 серпня православні святкують Преображення Господнє. Це одне з найбільших християнських свят, яке входить у дванадцятку найшанованіших. Воно встановлене в пам’ять Преображення Господа нашого Ісуса Христа перед учнями на горі Фавор. Його лице просяяло, і саме тоді апостолам відкрилося світло й слава Божества.

У нас у це свято прийнято святити яблука, пригощати ними друзів та близьких, а також вітати один одного з Яблучним Спасом. Для господарів свято символізує закінчення жнив та завершення літа.

Виконавчий комітет, депутатський корпус, старости Благовіщенської міської ради вітають всіх жителів територіальної громади з цим світлим і по-справжньому великим святом! Нехай Преображення Господнє наповнить ваші серця добротою, любов’ю і прожене всі негаразди!  Бажаємо щастя та благополуччя вашим родинам, міцного здоров'я, любові та злагоди.  Хай кожен новий день вашого життя приносить вам лише добро, доля буде щедрою на успіх, а тепло та підтримка близьких зігрівають ваші душі. Нехай за вашим столом завжди збираються вірні друзі та люблячі вас люди.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь