Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

З Преображенням Господнім, зі Спасом!

Дата: 19.08.2021 08:39
Кількість переглядів: 435

Фото без опису19 серпня православні святкують Преображення Господнє. Це одне з найбільших християнських свят, яке входить у дванадцятку найшанованіших. Воно встановлене в пам’ять Преображення Господа нашого Ісуса Христа перед учнями на горі Фавор. Його лице просяяло, і саме тоді апостолам відкрилося світло й слава Божества.

У нас у це свято прийнято святити яблука, пригощати ними друзів та близьких, а також вітати один одного з Яблучним Спасом. Для господарів свято символізує закінчення жнив та завершення літа.

Виконавчий комітет, депутатський корпус, старости Благовіщенської міської ради вітають всіх жителів територіальної громади з цим світлим і по-справжньому великим святом! Нехай Преображення Господнє наповнить ваші серця добротою, любов’ю і прожене всі негаразди!  Бажаємо щастя та благополуччя вашим родинам, міцного здоров'я, любові та злагоди.  Хай кожен новий день вашого життя приносить вам лише добро, доля буде щедрою на успіх, а тепло та підтримка близьких зігрівають ваші душі. Нехай за вашим столом завжди збираються вірні друзі та люблячі вас люди.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь