Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

ДО ВІДОМА ЖИТЕЛІВ БЛАГОВІЩЕНСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

Дата: 19.08.2021 13:51
Кількість переглядів: 845

Фото без описуЗ нагоди проведення урочистих заходів, присвячених Дню Державного Прапора України 23 серпня 2021 р. та 30-ї річниці незалежності України 24 серпня 2021 р. у м. Благовіщенське, запрошуємо жителів територіальної громади взяти участь у заходах:

23 серпня 2021 р. - стадіон м. Благовіщенське

17.00 – урочисте підняття Державного Прапора України,

відкриття фестивалю бойових мистецтв «У єдності – сила!»

 

Фестиваль бойових мистецтв – це захід, на якому школи різних стилів єдиноборств демонструють свої навички бою у форматі показових виступів. До Благовіщенського у День Державного Прапора України завітають клуби єдиноборств різних бойових стилів з 6 областей України. Для вас, шановні глядачі, вони у своїх показових виступах демонструватимуть усю красу та ефективність бойових мистецтв.

Військово-спортивні багатоборства, панкратіон, грепплінг, карате, кікбоксинг, хортинг, джиу-джитсу, айкідо, середньовічний бій, військово-прикладний вид, ММА та капоейра – це саме той перелік стилів єдиноборств, які забезпечать видовищність фестивалю. Ви побачите колосальний запас прийомів і  технік, фантастичний спектр ударів, кидків і захистів. Не пропустіть такого видовища, якого ще не бачила наша громада.

 

24 серпня 2021 р.

 

10.00 - змагання з гандболу «Зустріч поколінь», стадіон м. Благовіщенське.

11.00 – участь в одночасному онлайн-виконанні Державного Гімну України для встановлення національного рекорду. Місце проведення – Благовіщенський будинок культури.

17.00-18.00 Марафон духової музики за участі оркестрових колективів с. Мечиславка, с. Грушка, с. Новоселиця та м. Благовіщенське. Місце проведення – міський парк.

18.00 – Концерт аматорських вокальних колективів територіальної громади. Місце проведення – міський стадіон.

19.00 – урочисте відкриття, вітання Благовіщенського міського голови, нагородження з нагоди Дня незалежності України та святковий концерт, по завершенню якого - дискотека. Місце проведення – міський стадіон.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь