Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ

Дата: 20.08.2021 09:11
Кількість переглядів: 461

Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області та Благовіщенська міська рада повідомляють  про початок громадського обговорення щодо  врахування громадських  інтересів  у проекті   капітального ремонтну автомобільної дороги державного значення М-05 Київ – Одеса – внесення змін до проектів ремонту з коригуванням меж земельних ділянок та будівництва транспортних розв’язок/дворівневих пішохідних переходів та розміщення придорожніх точок торгівлі, що стосуються територій населених пунктів територіальної громади, які мають виїзд на автомобільну дорогу державного значення.

  У відповідності до закону України «Про автомобільні дороги» та «Про дорожній рух», Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектної документації, Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області  повідомляє про початок громадського обговорення щодо  врахування громадських  інтересів  у проекті   капітального ремонту автомобільної дороги М-05 Київ - Одеса– внесення змін до проектів ремонту з коригуванням меж земельних ділянок та будівництва транспортних розв’язок/дворівневих пішохідних переходів та розміщення придорожніх точок торгівлі, що стосуються територій населених пунктів територіальної громади, які мають виїзд на автомобільну дорогу державного значення.

  Замовник  проектної документації:  Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області.

 Розробники: ПП «Парк Нових Технологій», ПП «НФ «Мостопроект», Кіровоградський ВКП ДП «Укрдіпродор».

 Посадовою особою, відповідальною за організацію розгляду пропозицій, визначено начальника відділу експлуатаційного утримання автомобільних доріг, штучних споруд та безпеки руху Олексія Вячеславовича ДОНЧЕНКА.

  Пропозиції (зауваження) щодо матеріалів проектів ремонту можна подавати за адресою: 25015, м. Кропивницький, вул. Полтавська, 38 (канцелярія) у період із 25 серпня по 10 вересня 2021 року та на офіційну електронну адресу Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області: sadko@meta.ua.   

  Пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові,  місця  проживання,  особистим підписом  і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм,  державних стандартів та правил.

Пропозиції до проектів містобудівної документації мають право подавати:

- повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;

- юридичні особи, об’єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розроблено відповідний проект ремонту ділянки;

- власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, що можуть бути виділені під будівництво розв’язок та/чи переходів, а також суміжних з нею територій;

- представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію.

- народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

    Пропозиції, подані особами після встановленого строку, залишаються без розгляду.

  Громадські слухання та презентація проектів ремонту буде проходити  19 вересня 2021 року  о 14.00  у приміщенні Благовіщенського будинку культури за адресою: м. Благовіщенське, вул. Героїв України, 68.

Попередня інформація щодо проєкту дороги М05 на ділянках в Кіровоградській, Миколаївській та Одеській областях

М-05 карта, пішохідні переходи, мости


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь