Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ

Дата: 23.08.2021 22:55
Кількість переглядів: 457

     Фото без опису23 серпня 2021 року о 09.00 Благовіщенська територіальна громада долучилася до загальнонаціонального урочистого підняття Державного Прапора України. Голова Благовіщенської міської ради Віталій Довгополий  привітав жителів громади, зазначивши важливість державних символів. Цього ж дня у рамках святкування Дня Прапора та на честь захисників України усіх часів вперше відбувся на теренах Кіровоградщини, у нашому рідному містечку Благовіщенське, фестиваль бойових мистецтв «У єдності наша сила».

    Фото без опису

Організатором заходу виступив Благовіщенський районний осередок Всеукраїнської Федерації військово-спортивних багатоборств спортивний клуб «СКІФ», (який, до речі, відзначає десяту річницю від дня створення) за підтримки голови Благовіщенської міської ради Віталія Довгополого та меценатів.

Фото без опису

Спортивний клуб «СКІФ» з’явився у місті Благовіщенське 10 років тому. За ці роки він налічує вже більше 1500 вихованців, 150 переможців та призерів обласних змагань, 36 переможців та призерів Всеукраїнських та 14 переможців та призерів Чемпіонатів світу з військово-спортивних багатоборств, Кемпо-Карате та панкратіону.

Фото без опису

     Метою заходу була презентація стилів бойових мистецтв: від індивідуальної техніки до роботи з холодною зброєю, популяризація здорового способу життя та занять спортом, а також налагодження співпраці між клубами різних стилів єдиноборств. 

     Фестиваль бойових мистецтв «У єдності наша сила»  – захід, на якому школи єдиноборств продемонстрували свої навички бою у форматі показових виступів. До нашого міста у День Державного Прапора України завітали спортивні клуби та школи різних бойових стилів з 6 областей України, які у своїх показових виступах розкрили усю красу та ефективність бойових мистецтв.

Видовищність фестивалю забезпечили військово-спортивні багатоборства, панкратіон, грепплінг, карате, кікбоксинг, хортинг, джиу-джитсу, айкідо, середньовічний бій, військово-прикладний вид, ММА та капоейра.Фото без опису

Жителі та гості міста побачили колосальний запас прийомів і  технік, фантастичний спектр ударів, кидків і захистів, висловивши шану і підтримку захисникам України усіх часів.

Спорт об’єднує і лише у єдності справжня сила нашої держави.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь