Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

До уваги депутатів та громадськості!

Дата: 02.09.2021 14:39
Кількість переглядів: 693

   Фото без описуБлаговіщенська міська рада нагадує, що пленарне засідання восьмої сесії Благовіщенської міської ради восьмого скликання відбудеться 03 вересня 2021 року о 09.00 у приміщенні Благовіщенського будинку культури.

ПЕРЕЛІК ПИТАНЬ, ЯКІ ВНОСЯТЬСЯ НА РОЗГЛЯД ВОСЬМОЇ СЕСІЇ БЛАГОВІЩЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

1) Про роботу виконкому міської ради у вирішенні, встановленому законодавством порядку, питань опіки і піклування.

2) Про  затвердження «Положення про порядок оплати та надання пільг по оплаті за навчання в Благовіщенській школі мистецтв» та погодження розмірів батьківської плати за навчання.

3) Про внесення змін до Статуту Інклюзивно-ресурсного центру Благовіщенської міської ради.

4) Про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території  Благовіщенської міської територіальної  громади Голованівського району Кіровоградської області.

5) Про намір щодо надання в оренду комунального майна (частина приміщення будівлі дитячого відділення  КНП «Благовіщенська лікарня»).

6) Про надання дозволу на передачу майна з  балансу КНП  “Благовіщенська лікарня” Благовіщенської міської ради на баланс Благовіщенського міського підприємства «Комунальник».

7) Про затвердження  змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Благовіщенська  лікарня» Благовіщенської міської  ради на 2021 рік.

8) Про внесення змін у рішення Благовіщенської міської ради від 03.02.2021 р. № 70 «Про зміну структури Благовіщенської міської ради, затвердження структур її виконавчих органів та затвердження структур комунальних підприємств Благовіщенської міської ради».

9) Про затвердження Стратегії розвитку Благовіщенської міської територіальної громади  на 2021-2027 роки.

10) Про  затвердження розпоряджень Благовіщенського міського голови.

11) Про  внесення змін та доповнень до рішення Благовіщенської міської ради від 22 грудня 2020 року №40 «Про бюджет Благовіщенської міської територіальної громадина 2021 рік».

12) Про затвердження прогнозу бюджету Благовіщенської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

13) Про реорганізацію комунального підприємства «Нива».

  1. Про перегляд розміру орендної плати за земельні ділянки сільськогосподарського призначення.
  2. Про затвердження Акту визначення розміру збитків.
  3. Про внесення змін в Програму розвитку земельних відносин Благовіщенської міської територіальної громади  Голованівського району Кіровоградської області на 2021-2023 роки.
  4. Про внесення доповнень в рішення сесії Благовіщенської міської ради №128 від 09 квітня 2021 року «Про перелік земельних ділянок комунальної власності права на які виставлятимуться на земельні торги окремими лотами у 2021 році».
  5. Про продаж земельної ділянки ПП «ГАЛАГАН – ТРАНС».
  6. Про внесення змін в рішення Благовіщенської міської ради від 25 червня 2021 року №214.
  7. Про внесення змін в рішення Благовіщенської міської ради від 25 червня 2021 року №218.
  8. Про надання згоди на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, яка перебуває в користуванні громадянки Ганул Надії Володимирівни.
  9. Про передачу в оренду земельної ділянки громадянину Кожухівському Сергію Юрійовичу.
  10. Про поновлення договору оренди землі від 23 грудня 2006 року №7.
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Білоусу Руслану Васильовичу.
  12. Про відмову у наданні згоди на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ФГ Голобородька Віктора Григоровича.
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду СФГ «Кондор».
  14. Про надання згоди на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, яка перебуває в постійному користуванні Дячка Анатолія Григоровича.
  15. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Лірнику Броніславу Вікторовичу.
  16. Про розгляд заяви громадянина Чалапчія Максима Павловича щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність.
  17. Про розгляд заяви громадянки Дишлової Ольги Степанівни щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність.
  18. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Ковалік Ірині Зоранівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  19. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Ковалік Ірині Зоранівні для індивідуального садівництва.
  20. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Крилову Андрію Васильовичу (за межами с.Великі Трояни, ОСГ).
  21. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Дмитренко Оксані Вікторівні.
  22. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Кіснічук Оксані Олександрівні.
  23. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Кіснічуку Костянтину Ігоровичу.
  24. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Білоусу Сергію Віталійовичу.
  25. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Гурбанській Антоніні Іванівні.
  26. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Чалапчію Павлу Васильовичу.
  27. Про повторний розгляд заяви громадянина Терновенка Романа Миколайовича «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність».
  28. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Плетенюк Ользі Францівні.
  29. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Козак Тетяні Василівні.
  30. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Білоконь Ірині Олександрівні.
  31. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Судді Олександру Івановичу.
  32. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Кравченку Володимиру Миколайовичу.
  33. Про розгляд заяви громадянина Галушки Олександра Сергійовича щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність.
  34. Про розгляд заяви громадянки Дмитренко Анжели Михайлівни щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність.
  35. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Чабаненко Світлані Леонідівні.
  36. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Сальніку Максиму Анатолійовичу.
  37. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Сальнік Ірині Михайлівні.
  38. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Нуну Надії Василівні.
  39. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Зайвій Аллі Олександрівні.
  40. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Зайвому Тарасу Анатолійовичу.
  41. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Орищенко Лесі Віталіївні.
  42. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Добрянській Яні Василівні.
  43. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Загороднюку Василю Івановичу.
  44. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Добрянському Михайлу Анатолійовичу.
  45. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Рослій Ользі Іванівні.
  46. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Чаленку Руслану Сергійовичу.
  47. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Песковій Галині Василівні.
  48. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Чабаненку Вадиму Васильовичу.
  49. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Трояновській Вікторії Вікторівні.
  50. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Баланюк Ілоні Вікторівні.
  51. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Усіку Дмитру Валерійовичу.
  52. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Ілюку Сергію Дмитровичу.
  53. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Івановій Віті Дмитрівні.
  54. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Соболенку Сергію Олександровичу.
  55. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Мартинову Івану Юрійовичу.
  56. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Шлюшкіну Олександру Сергійовичу.
  57. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Ілющенку Івану Олександровичу.
  58. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Губрію Ігорю Володимировичу.
  59. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Озірному Максиму Володимировичу.
  60. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Шкатулі Зої Юріївні.
  61. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Шкатулі Ірині Володимирівні.
  62. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Діброві Оксані Володимирівні .
  63. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянину Тацюку Олександру Анатолійовичу.
  64. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянину Шевчуку Володимиру Васильовичу.
  65. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянці Побережець Лілії Миколаївні.
  66. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянці Побізінській Марії Михайлівні.
  67. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянину Коріняку Роману Сергійовичу.
  68. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянці Климчук Наталії Миколаївні.
  69. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянину Шелембі Володимиру Івановичу.
  70. Про передачу у власність земельної ділянки громадянці Гонтюк Любові Іванівні.
  71. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянину Петрику Миколі Михайловичу.
  72. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянину Пінькасу Юрію Борисовичу.
  73. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянину Кулику Олексію Миколайовичу.
  74. Про передачу у власність земельної ділянки громадянину Добрянському Михайлу.
  75. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянину Маркевичу Роману Васильовичу.
  76. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянці Орищук Серафимі Федорівні.
  77. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянину Кравченку Юрію Сергійовичу.
  78. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянці Рижук Анастасії Андріївні.
  79. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянці Колесник Любові Михайлівні.
  80. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянці Колісник Ангеліні Михайлівні.
  81. Про передачу у власність земельної ділянки громадянину Харкавому Олександру Анатолійовичу.
  82. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у спільну сумісну власність земельної ділянки громадянці Митровці Людмилі Борисівні та громадянину Митровці Степану Юрійовичу.
  83. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянці Голобородько Валентині Миколаївні.
  84. Про затвердження технічної документації та передачу у власність земельної ділянки громадянину Паскаль Георгію Георгійовичу.
  85. Про затвердження технічної документації та передачу у власність земельної ділянки громадянину Солтику Ігорю Михайловичу.
  86. Про затвердження технічної документації та передачу у власність земельної ділянки громадянину Чічяну Вардану Албертовичу.
  87. Про затвердження технічної документації та передачу у власність земельної ділянки громадянину Чічяну Алберту Карленовичу.
  88. Про затвердження технічної документації та передачу у власність земельної ділянки громадянці Чічян Марієті Аветіківні.
  89. Про затвердження технічної документації та передачу у власність земельної ділянки громадянці Чічян Наріне Албертівні.
  90. Про відмову у передачі земельної ділянки у власність громадянці Діброві Оксані Володимирівні.
  91. Про відмову у затвердженні технічної документації та  наданні земельної  ділянки у власність громадянці Новіковій Тетяні Степанівні.
  92. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Цимбал Марії Григорівні.
  93. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Цимбалу Роману Олеговичу.
  94. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Константину Віктору Федоровичу.
  95. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Мельнічук Ірині Петрівні.
  96. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Кулику Олексію Миколайовичу.
  97. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Гусятинській Зої Анатоліївні.
  98. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Грабчак Надії Василівні.
  99. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Халуп’як Лідії Іваніні.
  100. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Голобородько Валентині Миколаївні.
  101. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Солтику Олександру Михайловичу.
  102. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Лошатинському Михайлу Івановичу.
  103. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Крохмалюку Олексію Івановичу.
  104. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Зубовській Наталії Михайлівні.
  105. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Січкар Уляні Григорівні.
  106. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Папуші Петру Васильовичу.
  107. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Мельнику Сергію Пантелеймоновичу.
  108. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Ковалю Віктору Михайловичу.
  109. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Барській Галині Дмитрівні.
  110. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Маніті Наталії Олексіївні.
  111. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Руденку Леоніду Федоровичу.
  112. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Блоховській Галині Герасимівні.
  113. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Шипоренко Анастасії Сергіївні.
  114. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Михальченку Олексію Леонідовичу.
  115. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Печерській Наталії Іванівні.
  116. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Ковальчуку Юрію Іллічу.
  117. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Дашевському Руслану Федоровичу.
  118. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Свищ Ірині Миколаївні.
  119. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Ільніцькому Сергію Петровичу.
  120. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Трохимчаку Володимиру Борисовичу.
  121. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Науменку Анатолію Васильовичу.
  122. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Лісовій Людмилі Борисівні.
  123. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Буриловському Михайлу Володимировичу.
  124. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Свинарському Євгену Вікторовичу.
  125. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Вдовиченку Сергію Івановичу.
  126. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Ніцину Василю Олексійовичу.
  127. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Ніцину Олександру Олексійовичу.
  128. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Косюзі Ауріці Петрівні.
  129. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Звіревичу Петру Леонідовичу.
  130. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Вороновській Карині Миколаївні.
  131. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Брайловському Михайлу Івановичу.
  132. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Чічян Наріне Албертівні.
  133. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Мельник Ларисі Йосипівні.
  134. Різне.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь