Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Відкриття спортивного майданчика «Активні парки – локації здорової України»

Дата: 15.09.2021 17:17
Кількість переглядів: 440

Сьогодні 15 вересня в міському парку відбулося  відкриття спортивного майданчика «Активні парки – локації здорової України» . Проєкт реалізується в рамках нової президентської програми «Здорова Україна» з метою зробити спорт ближчим до людей.  Організатори дійства були  міська рада, відділ культури туризму та спорту міської ради та координатор проєкту   “Активні парки - локації здорової України Благовіщенської ТГ” – Галина Чучаєва.

      Хореографинею Оленою Багінською представлено показовий виступ руханки з танцювальними елементами разом зі своїми вихованцями.

      Познайомила та показала, як вибрати програму тренувань та  використати локацію Активні парки з максимальною користю координатор проєкту «Активні парки – локації здорової України» Галина Чучаєва.

    Одною з прикрас св´ята  був виступ спортсменів та тренера спортивного клубу «СКІФ».

     Та згуртувала всіх присутніх  дітей фітнес-тренер та тренер групових програм Яна Олійник-Гудзь з інтерактивною спортивною руханкою для усіх глядачів.

    Благовіщенський голова Віталій Довгополий привітав всіх присутніх з відкриттям майданчика, зазначивши, що в майбутньому локації майданчика будуть розширятися та подякував всім, хто взяв участь у реалізації проекту будівництва.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь