Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Україна відзначає день усиновлення

Дата: 29.09.2021 13:19
Кількість переглядів: 359

      Фото без опису В останній день вересня Україна відзначає день усиновлення. Це свято людяності, милосердя, великодушності, яке невипадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Це надзвичайно тепле свято для всього українського народу  і, насамперед, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною.

     Сьогодні в таких українських родинах Благовіщенської територіальної громади зростають 6 дітей. Зберігаючи таємницю усиновлення,  ми не можемо назвати прізвища цих людей, але з впевненістю можемо сказати, що завдяки їх любові, гуманності і милосердю, діти знайшли матір та батька, щасливу родину, сімейний затишок. Усиновлення – це дуже відповідальний крок щодо прийняття в сім’ю дитини на правах народженої, з усіма правами та обов’язками як з боку дорослих так і з боку дитини. Усиновлювачі заслуговують на велику повагу та пошану оточуючих. Вітаємо їх зі святом. Зичимо здоров’я, благополуччя, розуміння та взаємоповаги.

        Всіх, хто бажає поповнити ряди небайдужих до дитячої долі, просимо звертатися до служби у справах захисту дітей Благовіщенської міської ради

                                      Служба у справах захисту дітей Благовіщенської


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь