Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Шановні освітяни!

Дата: 03.10.2021 20:34
Кількість переглядів: 530

Шановні освітяни!

            Фото без описуВже традиційно в першу неділю жовтня ми відзначаємо свято тих, кому особливо вдячні за мудрість і доброту, душевну теплоту і щедрість. День працівників освіти – свято, яке об’єднує усіх: дітей, батьків, вихователів, вчителів, майстрів, викладачів. 

         Саме ви - педагоги, вчителі, вихователі, наставники - терпляче і вміло відкриваєте юним світ знань, навчаєте жити за принципом добра і совісті, допомагаєте знайти своє місце в житті. 

        У цей святковий день хочеться висловити вам сердечну вдячність за вашу натхненну, самовіддану  і невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання. 

        Низький уклін Вам  за вашу непохитну віру у кожного учня, у кожного з нас. За ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану дітям. За наше минуле, теперішнє і майбутнє. 

Бажаємо Вам, дорогі працівники освіти, відчуття повноти і неповторності життя, міцного здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя, любові, оптимізму  і довгої людської пам’яті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь