Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

До відома депутатського корпусу Благовіщенської міської ради та громадськості!

Дата: 06.10.2021 10:02
Кількість переглядів: 676

До відома депутатського корпусу Благовіщенської міської ради та громадськості!

Пленарне засідання девятої сесії Благовіщенської міської ради восьмого скликання відбудеться 08 жовтня 2021 року о 09 годині у приміщенні Благовіщенського міського будинку культури за адресою: Кіровоградська обл, м Благовіщенське, вул. Героїв України, 74. 

З проектами рішень можна ознайомитися на офіційному сайті міської ради у розділі "Сесійна діяльність"- "Проекти рішень"

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

  1. Про списання бібліотечних фондів  закладів загальної середньої освіти громади.

  2. Про затвердження Порядку з виявлення, обліку, збереження та використання безхазяйного майна, визнання спадщини відумерлою та прийняття такого майна у комунальну власність Благовіщенської міської ради.

  3. Про  утворення старостинських округів та затвердження Положення про старостинські округи Благовіщенської міської територіальної громади.

  4. Про  затвердження розпоряджень Благовіщенського міського голови.

  5. Про звіт про використання коштів резервного фонду бюджету Благовіщенської міської територіальної громади за 9 місяців  2021 року.

  6. Про звіт про виконання бюджету Благовіщенської міської територіальної громади за 9 місяців 2021 року.

  7. Про внесення змін та доповнень до рішення Благовіщенської міської територіальної громади від 22 грудня 2020 року №40 “ Про бюджет Благовіщенської міської територіальної громади на 2021 рік ”.

  8. Про вилучення земельної ділянки.

  9. Про припинення договорів оренди землі з ТОВ «Розношенське».

  10. Про припинення договорів оренди землі з гр. Косарчук Лесею Миколаївною.

  11. Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування.

  12. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянину Широбокову Віктору Олексійовичу.

  13. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянину Кравчуку Володимиру Петровичу.

  14. Про відмову у наданні дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду СТОВ Агрофірма «Нива».

  15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду ПАТ «Кіровоградобленерго».

  16. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду громадянину Курашкевичу Валентину Степановичу.

  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянину Михайлищуку Віктору Івановичу.

  18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування.

  19. Про передачу в оренду земельних ділянок громадянці Оліхнович Любові Василівні.

  20. Про передачу в оренду земельних ділянок ФГ «Золотий колос».

  21. Про надання згоди на розробку технічної документації по нормативній грошовій оцінці земельної ділянки.

  22. Про надання згоди на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації масиву земель сільськогосподарського призначення.

  23. Про надання згоди на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки громадянці Христич Наталії Іванівні.

  24. Про відмову в наданні згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки на яку поширюється право суборенди, сервітуту.

  25. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки не сільськогосподарського призначення, яка перебуває в оренді громадянки Ошовської Наталії Петрівни.

  26. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки не сільськогосподарського призначення, яка перебуває в оренді громадянина Бойко Сергія Петровича.

  27. Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення громадянину Бондару Олегу Віталійовичу.

  28. Про визнання земельних торгів із продажу права оренди земельних ділянок комунальної власності такими, що не відбулися.

  29. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Мандрусь Марії Миколаївні.

  30. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Ганулу Михайлу Віталійовичу.

  31. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Веровенко Людмилі Василівні.

  32. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Швецю Костянтину Владиславовичу.

  33. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Семенді Ларисі Сергіївні.

  34. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Дячок Ульяні Миколаївні.

  35. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Вербі Руслану Ігоровичу.

  36. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Харкавому Анатолію Миколайовичу.

  37. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Мамализі Олексію Володимировичу.

  38. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Харкавому Олександру Анатолійовичу.

  39. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Бондар Марії Афанасіївні.

  40. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Флорі Максиму Олеговичу.

  41. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Маніті Анатолію Володимировичу.

  42. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Півень Леоніду Даниловичу.

  43. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Суслі Наталії Михайлівні.

  44. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Вершиніній Альоні Ігорівні.

  45. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Нагірному Андрію Петровичу.

  46. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Шкваруку Віктору Семеновичу.

  47. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Жорняк Анні Миколаївні.

  48. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Широбокову Віктору Олексійовичу.

  49. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Шустовському Степану Ігоровичу.

  50. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Гошуляку Дмитру Вікторовичу.

  51. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Василевському Володимиру Володимировичу.

  52. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Запорощуку Олександру Олександровичу.

  53. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Остапчуку Володимиру Трохимовичу.

  54. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Остапчук Надії Григорівні.

  55. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Ковбасюку Михайлу Івановичу.

  56.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Гасіці Валентині Миколаївні.

  57. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Чабаненко Світлані Леонідівні.

  58. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Саліцькій Наталії Володимирівні

  59. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Кузнєцову Юрію Вікторовичу

  60. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Саліцькому Вадиму Григоровичу.

  61. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Сальніку Максиму Анатолійовичу.

  62. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Сальнік Ірині Михайлівні.

  63. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Солощенко Ніні Євтухівні.

  64. Про повторний розгляд заяви громадянина Безкоровайного Віктора Олеговича.

  65. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Палій Світлані Анатоліївні.

  66. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Задорожній Світлані Миколаївні.

  67. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Грабчак Юлії Юріївні.

  68. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Холодовській Ользі Геннадіївні.

  69. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Лоскутовій Дар’ї Вадимівні.

  70. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Орловській Риммі Вікторівні.

  71. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Проскурякову Максиму Вікторовичу.

  72. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Дірбідіновій Яні Олегівні.

  73. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Плетенку Владиславу Дмитровичу.

  74. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Волощук Катерині Олегівні.

  75. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Кущук Світлані Петрівні.

  76. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Константінову Андрію Миколайовичу.

  77. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Михайленко Анжелі Семенівні.

  78. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Кучеренко Анастасії Іванівні.

  79. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Барабаш Ользі Віталіївні.

  80. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянину Сімеонову Сергію Таньовичу.

  81. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянку у власність громадянці Рибальченко Анні Сергіївні.

  82. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Швецю Геннадію Дмитровичу для обслуговування та експлуатації тимчасової торгової точки.

  83. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянці Гудзовській Вірі Василівні.

  84. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянину Папуші Петру Васильовичу.

  85. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянці Ребеко Оксані Дмитрівні.

  86. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянину Кель Володимиру Вікторовичу.

  87. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у спільну сумісну власність земельної ділянки громадянину Клименку Івану Володимировичу та громадянці Добрянській Вірі Володимирівні.

  88. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянину Рижуку Анатолію Григоровичу.

  89. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянці Маніті Наталії Олексіївні.

  90. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянці Козінській Майі Іванівні.

  91. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянину Тимушу Михайлу Івановичу.

  92. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянці Літвін Надії Августинівні.

  93. Про передачу у власність земельної ділянки громадянці Семенюк Інні Олександрівні.

  94. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянці Галянт Ганні Володимирівні.

  95. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у спільну сумісну власність земельної ділянки громадянину Білочуку Володимиру Вікторовичу та громадянці Білочук Валентині Анатоліївні.

  96. Про відмову в передачі у власність земельної ділянки громадянці Терновенко Віті Миколаївні.

  97. Про відмову в передачі у власність земельної ділянки громадянину Терновенку Миколі Вілорійовичу.

  98. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянину Божку Михайлу Івановичу.

  99. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянину Харкавому Анатолію Миколайовичу.

  100. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянину Грабчаку Юрію Володимировичу.

  101. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянці Чупрун Надії Федорівні.

  102. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянину Мудраку Петру Миколайовичу.

  103. Про передачу у власність земельної ділянки громадянці Собко Маріні Вадимівні.

  104. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянину Гонтюку Івану Олександровичу.

  105. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянці Корнєєвій Людмилі Володимирівні.

  106. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянці Коледі Людмилі Семенівні.

  107. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянці Мельник Ларисі Йосипівні.

  108. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянину Воловіковському Миколі Петровичу.

  109. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянці Коваль Жанні Миколаївні.

  110. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянці Харкавій Валентині Іванівні.

  111. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянину Ворончуку Олегу Олександровичу.

  112. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Пескову Юрію Сергійовичу.

  113. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Манько Наталії Миколаївні.

  114. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Божку Михайлу Івановичу.

  115. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Ворончуку Олегу Олександровичу.

  116. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Московчуку Олександру Вітольдовичу.

  117. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Максименку Віктору Васильовичу.

  118. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Гринчаку Валентину Дмитровичу.

  119. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Федосеєвій Ларисі Брониславівні.

  120. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Токаренку Олександру Васильовичу.

  121. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Кравчуку Володимиру Петровичу.

  122. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Коваль Галині Дмитрівні.

  123. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Білочук Валентині Анатоліївні.

  124. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Бондар Вірі Сидорівні.

  125. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Чечельницькій Наталії Мар’янівні.

  126. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Константину Андрію Вікторовичу.

  127. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Константину Федору Вікторовичу.

  128. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Бурлаці Тетяні Анатоліївні.

  129. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Оджубейській Раїсі Володимирівні.

  130. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Коваль Жанні Миколаївні.

  131. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Ярмолатій Оксані Василівні.

  132. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Семку Петру Васильовичу.

  133. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Ковалік Ірині Зоранівні.

  134. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Задорожному Роману Володимировичу.

  135. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Ярмолатію Миколі Миколайовичу.

  136. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Бондару Григорію Андрійовичу.

  137. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Судді Амалії Олександрівні.

  138. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Мусатенку Андрію Володимировичу.

  139. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Чічян Наріне Албертівні.

  140. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Блідар Людмилі Валеріївні.

  141. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Кучер Софії Степанівні.

  142. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Бойко Ядвізі Іванівні.

  143. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Блідару Ігору Володимировичу.

  144. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Блідар Анні Ігорівні.

  145. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Кучер Інесі Володимирівні.

  146. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Кучер Марії Степанівні.

  147. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Бойку Віктору Сергійовичу.

  148. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Блідару Володимиру Володимировичу.

  149. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Блідару Володимиру Володимировичу (молодший).

  150. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Блідар Любові Михайлівні.

  151. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Блідару Ростиславу Володимировичу.

  152. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Ровінській Анастасії Олександрівні.

  153. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Ровінській Ларисі Аркадіївні.

  154. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Ровінському Олександру Володимировичу.

  155. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Безкоровайній Ірині Вікторівні.

  156. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Рибак Марії Григорівні.

  157. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Поліщуку Олександру Михайловичу.

  158. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Корсун Віталіні Станіславівні.

  159. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Фальківській Вікторії Сергіївні.

  160. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Ніцину Василю Олексійовичу.

  161. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Ніцину Олександру Олексійовичу.

 

РІЗНЕ:

  1. Про  видалення зелених насаджень на території  Благовіщенської міської територіальної  громади.

  2. Про передачу автомобілів на баланс КП «Комсервіс».

  3. Про внесення змін у рішення Благовіщенської міської ради від 03.02.2021 р. № 70 «Про зміну структури Благовіщенської міської ради, затвердження структур її виконавчих органів та затвердження структур комунальних підприємств Благовіщенської міської ради».

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь