Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Шановні жителі Благовіщенської територіальної громади!

Дата: 13.10.2021 12:14
Кількість переглядів: 651

Фото без опису14 жовтня Україна відзначає три славетних свята – День захисників та захисниць України, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці.

Депутатський корпус, виконавчий комітет і старости Благовіщенської міської ради вітають з цими знаменними святами гідних нащадків великих прадідів, у чиїх жилах тече гаряча козацька кров! У сьогоднішніх нелегких обставинах життя українського народу  просимо Пресвятої Владичиці її Покрову над нами.

Сьогодні з глибокою повагою ми вшановуємо тих особистостей, які у кращих традиціях нашого славного козацтва стоять на захисті Української державності, оберігаючи цілісність та незалежність нашої країни від ворожих зазіхань. Щирі слова вдячності та шани адресуємо захисникам і захисницям за самовіддане та жертовне служіння Україні, її народу. З сумом та жалобою згадуємо тим, хто віддав життя за нашу державу.  

У це світле свято бажаємо усім жителям громади родинного щастя, сімейного затишку, козацького здоров’я, невичерпної енергії і миру, бути завжди на висоті, підкорювати небувалі вершини, впевнено йти до своєї мрії, залишатися вірними своїм цілям, незалежно від життєвих обставин, примножувати добрі справи задля добробуту рідної країни! Нехай ваші оселі будуть наповнені світлом і любов’ю, а робота приносить лише задоволення! Нехай Пресвята Богородиця додасть всім віри у перемогу, охоронить родини від лиха й печалі, підтримає та надихає наших оборонців, захистить їх від ворожих куль.

Слава Україні! Героям слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь