Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Вітаємо!

Дата: 29.10.2021 15:49
Кількість переглядів: 489

Фото без описуЛюдина починається з добра і добром освячується. Честь. Милосердя. Доброта, - це характеристика людини, яка впродовж двадцяти років постійно турбується про жителів Благовіщенської територіальної громади. Благодійника, який згуртовує навколо себе людей задля допомоги іншим. Благовіщенська міська рада із вдячністю вітає багаторічного незмінного голову гуманітарної спілки «Aktion Tschernobyl» з баварського міста Пфраймд

Доктора Йозефа ЦІГЛЕРА

з днем народження!

Шановний Докторе Йозефе! Ви обрали нелегку, але дуже почесну і шляхетну справу – допомагати іншим. Сьогодення показує, якою важливою й необхідною вона є. Народна мудрість говорить, що багатий не той, хто багато має, а той, хто багато віддає. Ви надзвичайно багата людина, адже постійно ділитеся з іншими своєю добротою, щирістю та любов’ю до життя і людей, енергією та заряджаєте інших позитивом.

 

Не кожен може похвалитись таким мудрим товаришем, наставником, професіоналом своєї справи. А ми можемо, адже Ви надійний товариш жителів усієї нашої громади. Ми Вас поважаємо за амбітність і цілеспрямованість.

Найкращим є завжди те, чого ще немає, на що чекаємо, за чим сумуємо у спогадах, найкращими є завжди наші мрії. Тому бажаємо, щоб Ви ніколи не переставали мріяти про найпотаємніше і не боялися досягати найбільших цілей, адже мрії додають оптимізму у складні хвилини.

Нехай наступні дні, місяці і роки Вашого життя множаться хвилинами щастя, посмішка не сходить з обличчя, а все задумане приносить радість і задоволення. Бажаємо наполегливості в починаннях, щоб здійснювалися грандіозні плани, пов’язані, зокрема, і з розвитком Благовіщенської громади.

Вічної молодості Вашій душі та доброти серцю, нехай доля і надалі збагачує Вас мудрістю, енергією, натхненням та радістю, а справи, яким Ви присвячуєте своє життя, будуть переможними. Хай зігріває Вас щира  повага колег та друзів, людей, про яких Ви піклуєтесь.  Многих і благих Вам літ!

До привітань приєднуються усі лікарі, які завдяки Вам отримали медичне обладнання, і всі ті пацієнти, чиї життя та здоров’я воно врятувало.

 

З великою повагою і вдячністю Благовіщенська міська рада.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь