Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Засідання постійної комісії з питань містобудування, будівництва, АПК та земельних відносин й охорони природи

Дата: 05.11.2021 10:12
Кількість переглядів: 392

   Фото без опису  П'ятого листопада  відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань містобудування, будівництва, АПК та земельних відносин й охорони природи. На засіданні розглянуто наступні питання:

  1. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Рябичу Костянтину Володимировичу.
  2. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Тимчуку Олександру Вячеславовичу.
  3. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Герасименку Юрію Миколайовичу.
  4. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Беззубцю Антону Михайловичу.
  5. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Степанію Максиму Сергійовичу.
  6. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Никитюк Олені Олександрівні.
  7. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Криворчуку Олександру Олександровичу.
  8. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Бодяку Дмитру Станіславовичу.
  9. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Ступак Ользі Сергіївні.
  10. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Репік Євгенії Миколаївні.
  11. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Кривенку Володимиру Григоровичу.
  12. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Гончарову Юрію Олександровичу.
  13. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Костенку Владиславу Михайловичу.
  14. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Коваленку Юрію Сергійовичу.
  15. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Поливяному Олександру Олександровичу.
  16. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Сокол Олені Вікторівні.

Постійна комісія рекомендувала міському голові внести питання на розгляд десятої позачергової сесії міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь