Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Позачергове засідання десятої сесії міської ради восьмого скликання

Дата: 05.11.2021 11:06
Кількість переглядів: 685

        П'ятого листопада в сесійній залі міської ради відбулося позачергове засідання десятої сесії міської ради восьмого скликання.На засіданні були присутні міський голова, заступники, старости, керівники та працівники структурних підрозділів. Розглянуто наступні питання та прийнято відповідні рішення.

  1. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Рябичу Костянтину Володимировичу.
  2. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Тимчуку Олександру Вячеславовичу.
  3. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Герасименку Юрію Миколайовичу.
  4. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Беззубцю Антону Михайловичу.
  5. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Степанію Максиму Сергійовичу.
  6. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Никитюк Олені Олександрівні.
  7. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Криворчуку Олександру Олександровичу.
  8. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Бодяку Дмитру Станіславовичу.
  9. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Ступак Ользі Сергіївні.
  10. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Репік Євгенії Миколаївні.
  11. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Кривенку Володимиру Григоровичу.
  12. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Гончарову Юрію Олександровичу.
  13. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Костенку Владиславу Михайловичу.
  14. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Коваленку Юрію Сергійовичу.
  15. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Поливяному Олександру Олександровичу.
  16. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Сокол Олені Вікторівні.

       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь