Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Урочистості з нагоди святкування Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 10.11.2021 09:23
Кількість переглядів: 783

 Фото без описуВже традиційно 09 листопада в приміщенні міського Будинку культури відбулися урочистості з нагоди святкування Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Фото без опису

З побажаннями творчої наснаги у роботі, вдячних глядачів, злагоди, добробуту в родинах  працівників галузі привітав начальник відділу культури, туризму та спорту Куцерда А.В. Міський голова Віталій Петрович Довгополий привітав усіх присутніх зі святом та вручив подяки Голованівської районної державної адміністрації Руденко С.І., директору Благовіщенської школи мистецтв та Чернезі М.М., директору історичного музею. Грамоти Благовіщенської міської ради за  сумлінну працю, професіоналізм, добросовісне відношення до дорученої справи та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва отримали:

Батенко В.М.,- керівник вокального квартету «Акорд»;

Гарбузова О.В., - завідувач Новоселицьким СБК;

Глухов О.П., -  керівник народного аматорського естрадно-духового колективу «Ретро»;

Головко Н.А., - завідувач Кам'янобрідським СБК

Фото без опису

Після нагороджень, працівники культури насолоджувались  концертними номерами естрадно-духового колективу «Ретро», вокального квартету «Акорд»,  жіночого вокального квартету «Азалія»  під керівництвом  Світлани Руденко,  сольним співом солісток школи мистецтв Єлизавети Мазур та Софії Кухарчук.  Сценарій концертної програми підготували та провели чудові ведучі, працівники Центру культури та дозвілля, Світлана Красота та Людмила Шапаренко.

Тож, шановні працівники культури Благовіщенської територіальної громади!  Щиро вітаємо Вас з Всеукраїнським Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва! Бажаємо здоров'я, щастя, добра, благополуччя, реалізації творчих проектів та невичерпної наснаги. Нехай здійснюються всі Ваші життєві плани, надії та мрії, нехай кожен  день Вашого життя буде світлим та сонячним, даруючи радість та натхнення.. Нехай ніколи не згасає творчий вогник у ваших серцях!

         Переглянути відео концертних виступів можна в групі "Благовіщенська міська рада" соціальної мережі Facebook.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь