Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

З нагоди Дня Гідності і Свободи

Дата: 19.11.2021 13:16
Кількість переглядів: 475

Фото без опису21 листопада в нашій державі відзначається День Гідності і Свободи. В історії України було багато трагічних періодів і подій. У наш час в історію ввійшла ще одна подія – Майдан, який змінив нашу державу.

З нагоди Дня Гідності і Свободи  в бібліотеках Благовіщенської  МПБ проведено ряд  патріотичних заходів: книжкові виставки, години пам’яті, години мужності, інформаційні години, присвячені Революції Гідності.

19 листопада у міській бібліотеці для дорослих проведено годину  пам’яті  «Україна – країна гідності і свободи» для учнів технічного ліцею (викладач спеціальних дисциплін Андрій Верба) та для суб’єктів пробації в супроводі старшого інспектора Голованівського РС №5 Ольги Борисової. Під час заходу  відвідувачі ознайомилися з поняттями гідність та свобода, отримали інформацію про події на Майдані Незалежності, про наших земляків, про героїв, які віддали життя за Україну. Учасники заходу ознайомилися  з книжковою виставкою «Події, що змінили нас», на якій представлені документи, матеріали з даної тематики. Присутні переглянули мультимедійну презентацію «Революція гідності»,  відеоролики «98 днів революції Гідності» та «Небесна сотня. Юні ангели», загиблих героїв вшанували хвилиною мовчання.

У Благовіщенській бібліотеці для дітей проведено патріотично-інформаційну бесіду «Герої не вмирають» та оформлено книжкову виставку «Україна – територія Гідності та Свободи». У Кошароолександрівській, Луполівській та Лозуватській бібліотеках проведено години інформації  «Майдан: сторінки живої історії».  У Грушківській бібліотеці проведено годину мужності «Майдан. Україна. Шлях до Свободи», в Кам’янокриничанській, Богданівській, Великотроянівській та Синицівській бібліотеках оформлено книжкові виставки «Майдан. Простір гідності, свободи і єднання».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь