Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Шановні аграрії! Дорогі трудівники сільського господарства!

Дата: 19.11.2021 13:20
Кількість переглядів: 359

Фото без описуВиконавчий комітет, депутатський корпус, старости Благовіщенської міської ради вітають вас з професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

Це свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.

Якщо проаналізувати ситуацію в народногосподарському комплексі, то з-поміж всіх галузей найбільш ефективно працює саме сільське господарство. Це ваша заслуга і ваша праця, адже ви щоденно розумом, серцем і невтомною працею дбаєте про те, щоб у кожній оселі був хліб і до хліба. Це свято людей, кому небайдужа доля рідних сіл, а любов’ю всього життя залишається земля, якій ви віддаєте тепло своїх сердець.

Ми пишаємося вами – нашими працьовитими людьми. Ви є гордістю і основою нашого краю. Ви – творці багатства.

Велика подяка і шана Вам за жертовну працю, самовіддану любов до рідної землі. Нехай удача посміхається вам завжди і у всьому, а погода і природа допомагають у вашій роботі. Хай нелегка щоденна праця приносить добрий результат, задоволення і достаток. Нехай ваші руки не знають втоми, а очі завжди радіють ниві, яка  колоситься добірним  збіжжям. Зі святом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь