Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

АМУ ОРГАНІЗУВАЛА ПОЇЗДКУ НА ВИСТАВКУ ЕХРО 2020 ДЛЯ ОЧІЛЬНИКІВ ГРОМАД

Дата: 22.11.2021 11:43
Кількість переглядів: 1853

   Фото без описуУ листопаді 2021 року у складі делегації керівників органів місцевого самоврядування з усіх куточків України в рамках реалізації проекту АМУ «Подолання цифрової освітньої нерівності» спільного з ГО Центр освітніх реформ «Наші діти» Благовіщенський міський голова Віталій ДОВГОПОЛИЙ відвідав найбільшу виставку ЕХРО 2020, що відбувається у Дубаї (ОАЕ).

Цьогоріч візит делегації був незвичайним, адже Україна вперше (а всесвітня виставка уже 170 років стає платформою, де демонструють передові інновації, які окреслюють вектори майбутнього)  побудувала на локації власний павільйон «Україна: єднаючи світ». Делегація ознайомилася з новими ідеями розвитку, сучасним світовим досвідом, актуальними трендами та технологіями майбутнього. Загалом виставка – це кращий спосіб зазирнути у майбутнє, адже вона ще раз доводить, що ми живемо у світі шалених швидкостей та змін.

Фото без опису

Пріоритетом розвитку у світі є людина і її потенціал, тож на виставці громади презентували свій досвід у сфері цифрової трансформації освіти. Втім ЕХРО 2020 – це не лише про демонстрацію новітніх технологій, а й про комунікацію. На такі заходи з’їжджаються люди зі всього світу, щоб поспілкуватися, поділитися ідеями та налагодити співпрацю. Тож українська делегація шукала відповіді на найболючіші питання розвитку територіальних громад, що дасть у подальшому можливість кращі практики застосовувати у своїй діяльності.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь