Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Шановні колеги, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати! Прийміть щирі вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2021 09:09
Кількість переглядів: 1074

  Органи місцевого самоврядування є найближчими до мешканців територіальної громади та несуть відповідальність за забезпечення належних умов проживання своїх мешканців. Ми отримали честь та довіру жителів Благовіщенської громади представляти їх інтереси у вирішенні найскладніших життєвих питань та підвищувати рівень їх життя.  Сьогоднішнє свято об’єднує людей з активною життєвою позицією, лідерів, умілих організаторів, що у наш нелегкий час, не дивлячись на труднощі, переймаються проблемами людей.

Висловлюю  вдячність депутатам, членам виконавчого комітету та працівникам міської ради, які демонструють професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Саме ви, представляючи інтереси громади, забезпечуєте право кожного бути почутим. Впевнений, що ви  і надалі залишатиметеся мудрими, толерантними, готовими у будь-яку хвилину прийти на допомогу.

Епідеміологічна ситуація в країні сьогодні не дозволяє нам масове святкування, але вірю, що «Covid» відступе назавжди і ми зможемо зібратися усі разом.

Особливі слова подяки ветеранам місцевого самоврядування, які були добрими наставниками та зробили свій значний внесок у його розвиток. Нехай ваш багатий досвід роботи стане добрим прикладом для кожного із нас.
Бажаю від щирого серця усім, хто працював та  працює на благо  громади,  міцного здоров’я, достатку, благополуччя, святкового настрою, родинного затишку. Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, щоб натхнення, оптимізм і стійкість духу в нелегкій повсякденній праці ніколи не залишали  вас, а  професійний досвід, компетентність і розуміння своєї справи були і надалі вашими порадниками в усіх добрих  починаннях на благо громади і держави!

Віталій ДОВГОПОЛИЙ,

Благовіщенський міський голова.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь