Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Підсумки акції «16 днів проти насильства»

Дата: 14.12.2021 14:17
Кількість переглядів: 717

Фото без описуУпродовж останніх років з 25 листопада до 10 грудня в усіх регіонах України проходить акція «16 днів проти насильства», у рамках якої проводяться заходи з попередження і подолання насильства в сім’ї. Дати проведення акції є символічними. Вони створюють символічний ланцюжок, поєднуючи заходи проти насильства стосовно жінок та дії щодо захисту прав людини, підкреслюючи, що будь-які прояви насильства над людиною, незалежно від її статі, є порушенням прав людини.

У рамках даної акції Центр соціальних служб Благовіщенської міської ради провів тренінги при Великотроянівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, Вільхівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Леоніда Васильовича Куценка та Синьківській гімназії Благовіщенської міської ради. Метою заходів було формування навичок відповідальної та безпечної поведінки серед дітей.

Про профілактику жорстокого поводження з дітьми та запобігання насильства в сім'ї проведено роботу із породіллями та медичним персоналом КНП «Благовіщенська лікарня» Благовіщенської міської ради. Відповідна робота проведена  із засудженими до покарань не пов’язаних із позбавленням волі при Голованівській РС №5 ФДУ «Центр пробації».

Питання кримінальної відповідальності за вчинення насильства в сім'ї та боротьбу з цим явищем обговорили з представниками Благовіщенського бюро правової допомоги та управлінням превентивної діяльності ГУНП в Кіровоградській області в рамках акції «Річ у тім 2.0».

Протягом даного періоду у сім’ях, які перебувають в складних життєвих обставинах, у прийомних сім’ях,  сім’ях опікунів,  сім’ях де виховуються діти з обмеженими функціональними можливостями, проведено роботу щодо попередження насильства в сім'ї та гендерної дискримінації.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь